du läser...
Pr - Dplay, Pr - Kanal 11, Pr - Kanal 5

Sommaren 2017 på Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11 och Dplay

Kanal 5

American housewife

Premiär tisdag 18 juli 22.25

Kate (Katy Mixon, bla Mollys syster i Mike & Molly) är berättarrösten i den här komediserien där vi följer den röriga familjen Otto när de försöker passa in i den perfekta villastaden Westport. Familjen Otto flyttar till ett ”finare” område för att hitta en bättre skola till yngsta dottern Anna-Kat. På köpet får de en ny värld av hemmafruar, stylade gräsmattor, karaktärsdanande fritidsaktiviteter och hundgrooming. De nya klasskompisarnas mammor lägger all sin tid på träning och barnens välgång och självsäkra, spontana Kate skulle inte kunna passa in även om hon ville. Hennes nya jobb, som Westport-mamma, blir att se till att yngsta dottern Anna-Kat (Julia Butters) passar in mer – och att de två äldre barnen Taylor (Meg Connelly) och Oliver (Daniel DiMaggio) inte anammar den rika livsstilen för mycket.

Som maken Greg ser vi Diedrich Bader, (The Drew Carey Show) och en återkommande gästskådespelare är Leslie Bibb (bland annat Popular och GCB). Dessutom sänds nya avsnitt av black-ish på tisdagar hela sommaren.

Dokumentär: Mosquito

Sänds torsdag 6 juli 21.00

Torsdag 6 juli 21.00 sänds över hela världen dokumentären Mosquito om vetenskapens försök till världens största massutrotning av smittobärande myggor. Smittobärande myggor är en av de vanligaste dödsorsakerna i världen och det vanligaste spridningssättet av dödliga virus. I modern tid har riskerna för spridning ökat, både på grund av det blivit lättare att resa och på grund av den globala uppvärmningen och klimatförändringar. Nu har forskare över hela världen startat ett samarbete för att få till stånd den största massutrotningen i världshistorien – i hopp om att stoppa spridningen av dödliga virus som Zika och Dengue-feber. Dokumentären har filmats på fyra kontinenter och i den medverkar forskare och experter från bla WHO, som ger sin syn på världsproblemet.

Kanal 11

Beyond

Premiär torsdag 3 augusti 21.00

Holden Matthews vaknar plötsligt och oväntat upp ur sin tolv år långa koma. Hans föräldrar Tom och Diane och lillebror Luke är överlyckliga, men världen har förändrats och Holden har svårt att navigera i en värld han inte känner igen från barndomen. Holden har också förändrats – han har förmågor och minnen som ingen kan förklara. En mystisk kvinna varnar honom för att inte tro på sina närmaste och Holden måste lära sig att hantera sitt okända förflutna och sina konstiga minnen.

I rollerna ser vi Burkley Duffield som Holden Matthews, Romy Rosemont som Diane Matthews, Michael McGrady som Tom Matthews, Jonathan Whitesell som Luke Matthews, svenskfödda Dilan Gwyn som Willa och Jeff Pierre som Jeff McArdle.

So you think you can dance

Säsong 14 startar tisdag 11 juli 21.00

Den fjortonde säsongen av danstävlingen So you think you can dance startar i sommar och den klassiska tävlingen är tillbaka med talangfulla dansare som tävlar om att koras till USAs favoritdansare. Säsongen startar 12 juni i USA och favoriten Mary Murphy är tillbaka. Tillsammans med seriens skapare Nigel Lythgoe och nya tillskottet artisten Vanessa Hudgens sitter hon vid domarbordet när seriens fjortonde säsong startar i sommar. Dansare i åldrarna 18-30 år har provdansat under mars i New York och Los Angeles och när säsongen drar igång får vi följa de bästa dansarna från auditionerna när de utmanar sig själva i ständigt nya nummer. När de tio bästa är utvalda paras de ihop med seriens Allstar-dansare.

Ny säsong blir det även under sommaren av Monica the medium, Jane the virgin fortsätter med den tredje säsongen och de allra sista avsnitten av Castle visas i juli. Dessutom bjuder sommarens söndagar på minimaraton av de två första säsongerna av Ex on the beach Sverige.

Dplay

Shark Week på Dplay

Start 23 juli

Se alla sommarens hajdokumentärer på Dplay med start 23 juli. Söndag 23 juli inleds årets Shark Week med dokumentären School of shark. Olympiske simmaren Michael Phelps reser till Bimini i ögruppen Bahamas där ovanligt många hajarter lever. Simmaren träffar hajexperterna Doc Gruber och Tristan Gutteridge för att lära sig allt om hajar och förstå mytbildningen kring hajen. Dessutom får simmaren lära sig att dyka med hajar och testa om han klarar att vinna i ett lopp mot en haj.

 

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: