du läser...
Pr - Kanal 5

Premiär för Världens tuffaste jobb med Carina Berg

Carina Berg i programmet Världens tuffaste jobb med Carina Berg på Kanal 5. Foto: Kanal 5

Carina Berg i programmet Världens tuffaste jobb med Carina Berg på Kanal 5. Foto: Kanal 5

Carina Berg är tillbaka. Nu får vi följa med när hon testar några av världens farligaste, skitigaste och märkligaste jobb. Krokodilskötare, stridspilot, hästavlare, rumptydare, pormaskklämmare och silorengörare – Carina kavlar upp ärmarna, utmanar sina rädslor och testar jobben de flesta av oss aldrig skulle drömma om eller ens visste fanns.

Det sägs finnas över 20 000 olika yrken i världen, och i höst ska Carina Berg testa några av de tuffaste och märkligaste av dem. Med en stor portion nyfikenhet ger sig Carina ut för att leta upp hjältarna som gör jobben som många inte klarar – de jobb som gör det civiliserade livet möjligt för resten av oss, men som kräver en person som varken är rädd för höjder, lukter eller hotfulla situationer. I vissa fall handlar det om sysslor som gör att magen vänder sig, i andra fall sådant som skulle få de flesta att vända ryggen till och springa åt andra hållet. Och ibland handlar det om arbeten som är rent av livsfarliga.

– Jag har tydligen en fäbless för att pressa mina egna gränser och i den här serien har jag verkligen gjort det. Det har varit roligt, spännande och sjukt utmanande – kaxigheten försvinner rätt snabbt när man dinglar utanför ett fönster på tjugofemte våningen eller kliver ned i en damm för att mata trehundrakilos-krokodiler. Jag tror att folk kommer lära sig en massa, skratta ännu mer och förmodligen förfasas över de jobb jag provat på. Kanske kommer tittaren också att må lite illa av äckel. Det gjorde i alla fall jag när vi spelade in!, säger Carina Berg.

Hur är det att utföra en tarmsköljning på en främling? Att mjölka en kobra, tillaga en moderkaka, tömma ett gäng bajamajor, jobba som brotekniker, köra cykeltaxi, riva byggen eller vara igelterapeut? Allt detta och mycket mer får vi reda på när landets modigaste, tillika härligaste, programledare testar sina gränser i programmet Världens tuffaste jobb med Carina Berg.

– Carina är en av de modigaste och mest nyfikna personer jag känner. Det ska bli oerhört spännande att följa hennes nya utmaningar och samtidigt få lära sig lite om de vardagshjältar som finns där ute, säger Axel Eriksson, programdirektör på Discovery Networks Sweden.

I premiäravsnittet ger sig Carina direkt i kast med några av världens tuffaste jobb då hon endast hängandes i en lina testar att vara fönsterputsare på 25:e våningen. I Texas får hon kliva innanför krokodilinhägnaden för att både mata och flytta krokodiler. I London testar hon på att vara hundmatstestare, vilket visar sig vara precis lika jobbigt som hon fruktade, och så får Carina även prova på att jobba som intimvaxare.

Världens tuffaste jobb med Carina Berg har premiär måndag den 21 augusti klockan 21.00 på Kanal 5.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: