du läser...
Pr - TV 3, Pr Viafree

HÄR ÄR ALLA KILLAR SOM TÄVLAR OM MAMMORNAS HJÄRTAN I ENSAM MAMMA SÖKER

Johanna Riddes killar - Ensam mamma söker 17  Robin Svensson, Christoffer Leideborg, Oscar Demi Medin, Joni Samuel Nordeke, Anil Chowdhury, Adam Arvidsson, Fredrik Tim Thomasson, Emil Engström. Foto: TV3/ Johnny Wohlin

Johanna Riddes killar – Ensam mamma söker 17
Robin Svensson, Christoffer Leideborg, Oscar Demi Medin, Joni Samuel Nordeke, Anil Chowdhury, Adam Arvidsson, Fredrik Tim Thomasson, Emil Engström. Foto: TV3/ Johnny Wohlin

En bagare, en tvåbarnspappa, en vars ansikte finns att köpa som frimärke och en som flydde från Bosnienkriget – nu söker de kärleken i tv. Här är de 23 killar som tävlar om att vinna mammornas hjärtan i Ensam mamma söker på TV3 och Viafree. 

– Det känns otroligt spännande! Jag fastnade för Beatrice för att hon verkar vara en väldigt härlig och jordnära tjej. Dessutom har vi barn i samma ålder. Detta kommer nog att bli både en prövning och ett minne för livet, säger Mikael Claesson, en av de åtta killar som ska dejta Beatrice.

I Ensam mamma söker ska de tre härliga singelmammorna Jenny Edlund, 34 år, från Ängelholm, Johanna Ridde, 29 år, från Karlstad och Beatrice Larsson, 26 år, från Lidköping träffa mannen i sitt liv. Under en sommar av värme och spirande romans kommer mammorna att dejta och lära känna sina beundrare innan det är dags för det slutgiltiga valet. En kille blir ensam kvar och har vunnit mammans hjärta. Programmet leds av den folkkära artisten Jessica Andersson och har säsongspremiär torsdag 19 oktober kl. 21.00 på TV3 och Viafree.

– I vanliga fall hade jag inte kollat åt de flesta av dessa killar på krogen. Det är en positiv sak egentligen, eftersom jag är med i Ensam mamma söker för att dejta och kanske falla för någon som jag annars inte skulle ha mött, säger Jenny Edlund.

Här är alla killar som tävlar om Jenny, Johanna och Beatrice hjärtan i Ensam mamma söker:

 

Jenny Edlunds killar:

Amer Ajvaz, 33 år, bagare, från Laholm men bor i Halmstad
När Amer var åtta år flydde han med sina föräldrar till Sverige ifrån Bosnienkriget. Han har inga egna barn, men delar Jennys intresse för skateboard, musik och fiske vilket gjorde att han fastnade för Jenny även om han alltid fallit för brunetter tidigare.

Jon Emilsson, 29 år, stängselmontör, från Ronneby men bor i Ödeshög
Jon är familjekär men har inga egna barn. Han kan ha ett hårt skal till en början, men när han väl släpper in någon så blir han väldigt romantisk.

Dennis Lantz, 34 år, jobbar inom livsmedel och som dansare, från Norrköping men bor i Stockholm
Dennis delar Jennys intressen som att åka skateboard, spela trummor och att vara fysikt aktiv. Han har inga egna barn och har de senaste åren utvecklat sitt intresse för att dansa hip hop.

Tim Robertson, 27 år, processoperatör inom läkemedel, Kristinehamn
Tim har två egna barn och är en romantisk kille med fötterna på jorden. Han vet vad han vill och tycker att Jenny verkar vara en härlig kvinna som matchar hans smak.

Anders Fredriksson, 34 år, arbetsledare, Göteborg
Anders kommer från en stor familj med fyra syskon. Han har inga egna barn men är lite av en busfarbror som är redo att bilda familj.

Pierre Nielsen, 30 år, applikationsspecialist, från Falkenberg men bor i Skara
Pierre är en spontan kille som älskar att spexa, träna och resa. Han har inga egna barn men om han finner kärleken är han beredd att göra allt.

Emil Pettersson Wall, 24 år, svetsansvarig, från Stenungsund men bor i Vaxholm
Emil är en händig livsnjutare som älskar att resa och renovera i hemmet. Han har inga egna barn men längtar efter att träffa den rätte.

 

Johanna Riddes killar:

Fredrik Tim Thomasson, 31 år, butikschef, Karlskrona
Fredrik och hans son vann en frimärkestävling och tillsammans med kungen och Zlatan är deras ansikten två av få i Sverige som finns att köpa som frimärke. Fredrik är en positiv kille som verkligen vill ge kärleken en chans och han fastnade främst för Johannas sätt att prata.

Christoffer Leideborg, 25 år, hemtjänsten, från Linköping men bor i Boxholm
Christoffer såg en bild på Johanna och blev knäsvag. Han har inga egna barn men vill gärna bli pappa inom en snar framtid. Han älskar att få tjejen han gillar att känna sig väldigt uppskattad.

Oscar Demi Medin, 26 år, butikssäljare, från Kristianstad men bor i Stockholm
Oscar har bott på barnhem och blev adopterad till Sverige när han var fyra år gammal. Idag är han en livsnjutare som tar dagen som den kommer och drömmer om att bilda en egen familj.

Robin Svensson, 29 år, snickare/maskinförare, Edsbyn
Robin har ett barn och är en trygg och lugn kille. Hans två största intressen är pistolskytte och att vara ute i naturen. Nu drömmer han om någon att dela sitt liv med och tycker att Johanna är precis den sorts tjej han söker.

Anil Chowdhury, 25 år, analytiker, Stockholm
Anil är en social kille med charmen på sin sida. Tidigare har det varit en del festande i hans liv, men nu vill han lugna ner sig och hitta kärleken. Han älskar barn och drömmer om att få egna.

Joni Samuel Nordeke, 24 år, personlig tränare, Göteborg
Joni är killen med ett stort leende som smittar av sig och han älskar att sprida kärlek till vänner och familj. Han har inga egna barn men gillar att Johanna är mamma då det tyder på att hon är ansvarstagande.

Adam Arvidsson, 24 år, pluggar ekonomi/jobbar i kundservice, Uppsala
Adam är den romantiska killen som gärna bjuder sina kära på aktiviteter. Han har inga egna barn och bryr sig inte mycket om åldersskillnad då han tycker det mer handlar om hur mogen man är som person.

Emil Engström, 27 år, resemontör, Simrishamn
Emil är en godhjärtad kille som först kan verka lite blyg. Han längtar efter en tjej att dela vardagslivet med och tycker att ärlighet är den viktigaste byggstenen till ett lyckat förhållande.

 

Beatrice Larssons killar:

Mikael Claesson, 26 år, rörtryckare, Herrljunga
Mikael är en ärlig och händig familjefar med ett barn i samma ålder som Beatrices son. Han har drivit en bensinstation och gillar att snickra och renovera. Mikael tycker att Beatrice verkar vara jordnära och att hon har ett väldigt vackert leende.

Kim Åsberg, 27 år, chef, Järfälla
Kim är en trevlig kille som har lätt att få kontakt med människor. Han har inga egna barn ännu men kan inte tänka sig ett liv utan barn. Han är aktiv och har dansat hip hop i sju år.

Niklas Köhler, 28 år, administratör, Huddinge
Niklas är en social kille som säger vad han tycker. Han har inga barn. Jämlikhet, kommunikation, ärlighet och tillit är något som han värderar i en relation.

Andreas Nielsen, 26 år, däckmontör/greenkeeper, Landskrona
Andreas är en härlig och golfintresserad kille som är uppvuxen i en stor familj med sex syskon. Han värderar att man är jordnära och längtar efter en relation och en familj.

Robin Fridberg, 26 år, säljare och delägare, Kristinehamn
Robin är en sportintresserad kille med mycket energi. Dessutom älskar han att laga mat och om han får tillfälle vill han gärna bjuda Beatrice på en fin middag.

Dennis Hultgren, 20 år, snickare, Hällefors
Dennis är mogen för sina 20 år och vet redan vad han vill göra i livet. Han har inga barn men längtar efter en egen familj och anser att familj och jobb går före hobby.

Pontus Edhholm, 26 år, studerar, från Östersund men bor i Umeå
Pontus är den roliga och charmiga killen som är en riktig vardagsromantiker. Han har inga barn och håller sig aktiv genom att spela fotboll och att arbeta ideellt.

Mattias Petersson, 25 år, snickare/jägare, Norrköping
Mattias älskar naturen och jagar regelbundet. Han har inga egna barn och är inte ute efter tillfälliga relationer.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: