du läser...
Ny - SVT

Kunskapskanalen har hittat hem

Nu finns Kunskapskanalens alla program på ett och samma ställe så att du kan se dem när du vill. Från den 18 december hittar du allt på kunskapskanalen.se.

kunskapskanalen

kunskapskanalen

Kunskapskanalen har fått nytt utseende, blivit mer lättillgänglig och flera program finns nu i HD-format. Kunskapskanalen fortsätter att vara en renodlad faktakanal med fokus på natur, historia, dokumentär och vetenskap.

– Kunskapskanalens tittare har redan i flera år tyckt att det är svårt att hitta våra program online. Och med all rätt, det har varit ett mycket otydligt system. Därför är vi väldigt glada över att äntligen kunna samla programmen på ett enda ställe, säger Asta Dalman, chef för Kunskapskanalen.

Kunskapskanalen visar prisbelönta dokumentärer och står för kunskap, fördjupning, sammanhang. Kanalen är ett alternativ för dig som både vill bli underhållen och lära dig något nytt. Om du följer oss på Facebook kan du smygtitta på klipp från kommande program.

– Den nya sajten är snygg, överskådlig och lockande. Här finns alla våra program, vilket betyder allt från fornhistoria till spektakulär natur, spännande vetenskap och äventyrliga resor jorden runt. Dessutom har vi ett stort utbud dokumentärfilm, säger Asta Dalman.

Kunskapskanalen ägs av SVT och UR gemensamt och är en fri-tv-kanal som alla public service-kanaler. Kunskapskanalen finns i marknät, på satellit och via kabel- och bredbandsnät.

För dig som vill ha svensk textning av programmen, knappa in sid 199 på text-tv.

Kunskapskanalen har hittat hem. Från den 18 december kan du se alla program på ett och samma ställe. På nya Kunskapskanalen.se

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 19 andra följare

%d bloggare gillar detta: