Kanal 5: Starter i januari

Januari

Gåsmamman är tillbaka onsdag 17 januari 21.00 med den tredje säsongen. Succédramaserien sänds både onsdagar och torsdagar 21.00. Sofias Änglar är tillbaka med tionde säsongen måndag 29 januari 20.00 och nionde säsongen av Ullared startar tisdag 16 januari 20.00. 

 

Ullared

Säsong 9 startar tisdag 16 januari 20.00

I vår är ett av Kanal 5:s genom tiderna mest populära program tillbaka med en ny säsong – Ullared.  I den nionde säsongen får vi åter följa glada shoppingentusiaster som styr kundvagnen mot de stora fynden. Vi möter de rutinerade proffsen som vet precis vad de vill ha och navigerar hemvant mellan varuhusets hyllor. Vi träffar de väl planerande storshopparna som förberett resa och inköpslista i månader, de nyfrälsta entusiasterna som aningen förvirrat och planlöst upptäcker varuhuset för första gången samt stammisarna som lugnt njuter av en fika i sportbaren och gläds åt såväl gamla klassiker som varuhusets nya sortiment. Dessutom får vi givetvis träffa eldsjälarna som får det hela att snurra. Bland dem finns trotjänarna Morgan och Ola-Conny som ser fram emot nya äventyr samt koncern-VDn Jan som delar med sig av varuhusets nya storslagna planer och spännande projekt.

The Big Bang Theory

Säsong 11 fortsätter tisdag 16 januari 21.00

Den elfte säsongen av världens just nu mest sedda komediserie The Big Bang Theory startade under hösten och fortsätter i vår. Redan i säsongens första avsnitt fick vi svar på hur det gick med Sheldons frieri och det innebär att vi har ett bröllop mellan Amy Farrah Fowler och Sheldon Cooper att se fram emot senare under säsongen. Dessutom väntar Howard och Bernadette sitt andra barn och Leonard och Penny försöker vänja sig vid tanken att de någon gång kanske kan bli föräldrar. Tillsammans med succéserien The Big Bang Theory sänds på tisdagar bland annat Anna Faris och Alison Janneys briljanta Mom, samt prisbelönta black-ish och The Middle.

Vägens hjältar

Säsong 3 fortsätter onsdag 17 januari 20.00

Den ständigt brusande och rusande Stockholmstrafiken är deras arbetsplats. Vi hänger med hjältarna från Assistancekåren, Falck, Vägassistans, Bilprovningen, SOS International och Trafik Sthlm som tillsammans ser till att den kaotiska trafiken på huvudstadens hårt trafikerade vägar flyter så smidigt och säkert det går. Ingen dag är den andra lik för våra bärgare som räcker ut sina hjälpande händer vid såväl stora trafikolyckor och snökaos som vid pyspunka och borttappade nycklar. Ingen dag är den andra lik för våra bärgare som räcker ut sina hjälpande händer vid såväl stora trafikolyckor och snökaos som vid pyspunka och borttappade nycklar.

I den andra halvan av säsong tre får vi bland annat följa med Berra och Doris till en smitningsolycka. Det är med sorg vi konstaterar att den här tredje säsongen är tittarfavoriten Doris, den lilla bärgarhunden, sista säsong. Doris gick bort i september efter en tids sjukdom. I november hämtade Bärgar-Berra Silwing hem sin nya fyrfota kärlek, den lilla valpen Signe som redan fått en egen bärgarväst och som så småningom ska få följa med Berra på jobbet.

Gåsmamman

Säsong 3 startar onsdag 17 januari 21.00, sänds onsdagar och torsdagar

I vår kan man se tredje säsongen av den hyllade publiksuccén Gåsmamman på Kanal 5. Serien har lockat miljonpublik på Discovery Networks plattformar och våren 2016 satte den historiskt tittarrekord för en svenskproducerad dramaserie på Kanal 5. Vi ser Alexandra Rapaport, såväl huvudrollsinnehavare som exekutiv producent, i rollen som trebarnsmamman Sonja, som mot sin vilja dras in i en kriminell värld för att rädda sin familj. När vi kommer tillbaka in i handlingen har Sonja och John flyttat ihop och lever med barnen Nina, Linus och Kasper. Sonjas son Gustav har flyttat hemifrån för att stå på egna ben. Trots att Sonja har gjort allt för att undkomma den kriminella världen dras hon genom ödesdigra beslut in igen, något som får oanade konsekvenser och den här gången måste Sonja göra allt för att rädda sina barn.

Criminal Minds

Säsong 12 är tillbaka onsdag 17 januari 22.00, säsong 13 startar senare i vår

Under andra hälften av kriminalseriens tolfte säsong sitter Dr Reid i fängelse, inburad för ett mord han inte begått. Medan resten av teamet fortsätter att finna seriemördare försöker de hitta sätt att bevisa hans oskuld. När han äntligen kommer ut visar sig planen bakom hans fängelsetid vara mer avancerad än de tidigare trott och i säsongens sista avsnitt (som sänds i början av våren) får teamet en ledtråd som kan föra dem till ärkefienden Scratch. Lite längre fram i vår startar nya säsong 13.

Sofias Änglar

Säsong 10 startar måndag 29 januari 20.00

Sofias änglar ger sig ut på sin tionde resa land och rike runt, för att hjälpa människor som drabbats hårt av sjukdomar, sorg eller andra svåra motgångar i livet. Sofia Wistam, Johnnie Krigström och Mattias Särnholm sträcker med hjälp av ett stort antal lokala hantverkare från hela Sverige ut sina hjälpande händer för att underlätta vardagen för de drabbade. När tragedier vänder upp och ned på livet hamnar renovering långt ned på listan över sådant som prioriteras. Men ett helt och fungerande hem kan innebära en enorm avlastning, och inte minst en trygg plats där man kan samla kraft och läka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: