du läser...
Pr - TV 3, Pr Viafree

MALIN GRAMER BLIR PROGRAMLEDARE FÖR HEMLIGA BEUNDRARE

Malin Gramer  Foto: Johnny Wohlin

Malin Gramer
Foto: Johnny Wohlin

Malin Gramer är tillbaka på TV3. Efter några månaders mammaledighet ska hon nu leda den nya satsningen Hemliga beundrare som har premiär i slutet av januari.
– Jag har längtat efter att få göra TV igen för kanalen. Det känns verkligen som att komma hem, säger Malin Gramer.

Överallt i vårt avlånga land finns människor som i hemlighet drömmer om den de älskar. De är hemliga beundrare av någon de känner. Det kan vara exet som man ännu inte kommit över, kassörskan i mataffären eller sin bästa vän där vänskapskänslorna övergått till något annat. Det kanske till och med sträcker sig flera år tillbaka, till en gammal barndomskärlek där känslorna aldrig svalnat.

I Hemliga beundrare kommer vi få följa flera personer som äntligen vågar ta steget fullt ut genom att träffa den som de hemligt beundrat i evigheter och avslöja sina känslor. Hur ska överraskningsdejten gå och kommer gnistor att uppstå? Och den som leder programmet är ingen mindre än Malin Gramer.

– Tittarna kan förvänta sig en hög dos av värme, kärlek, spänning och framförallt känslor som är på riktigt. Dessa supermodiga människor som vågar ställa upp och blotta sina innersta känslor, både för den man är kär i och samtidigt göra det inför hela svenska folket. Det är nog det modigaste man kan göra enligt mig, säger Malin Gramer.

I programmet kommer alla deltagarna få träffas under en romantisk överraskningsdejt på en restaurang i Stockholm. Är kärleken besvarad eller kommer hjärtan att krossas? Mycket står som sagt på spel och i varje avsnitt kommer Malin Gramer finnas där och ta pulsen på deltagarna före, under och efter dejterna.

– Vi har saknat Malin Gramer på kanalen så det känns väldigt roligt att hon nu är tillbaka. Malin är en lyhörd och varm programledare som kan fånga upp känslorna i stunden och få deltagana att våga öppna upp sig. Det ska bli spännande att se henne sätta sin prägel på det här nya formatet, säger Susanne Nylén, presschef på MTG Sverige.

Programmet har premiär i slutet av januari på TV3 och Viafree.

Officiell hashtag: #hemligabeundrareTV3

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: