du läser...
Pr - Kanal 5

Stjärncast i Kanal 5:s nya humorsatsning Helt perfekt

Eva Röse, Johan Petersson, Johan Ulveson och Adam Pålsson i Helt perfekt. Foto: Magnus Selander/Kanal 5

Eva Röse, Johan Petersson, Johan Ulveson och Adam Pålsson i Helt perfekt. Foto: Magnus Selander/Kanal 5

Johan Petersson, Eva Röse, Johan Ulveson och Adam Pålsson utgör kärnan i Kanal 5:s nya humorserie, Helt perfekt. Serien är inspirerad av verkliga händelser, och många igenkänningsskratt utlovas. Under tio söndagar får vi följa skådespelaren Johan i hans ständiga och ofta omständliga strävan efter det perfekta livet. Helt perfekt får premiär den 25 februari 21:30 på Kanal 5.

Johan är en vänlig men självupptagen man med en besvärlig oförmåga att säga nej. Han strävar efter det perfekta livet, men hamnar ständigt i onödigt krångliga och obekväma situationer både privat och i yrkeslivet. Han är sambo med Eva, som även hon anstränger sig till det yttersta för att allt ska vara Helt perfekt. Men vägen till perfektion är lång och bitvis väldigt snårig.

Helt perfekt är en dialogdriven, verklighetsinspirerad humorserie med en stor dos igenkänning. Serien baseras på en av Norges största humorsuccéer med samma titel, skapad av den kände norske komikern Thomas Giertsen.

Huvudrollerna i den svenska versionen görs av de högaktuella och hyllade skådespelarna Johan Petersson, Eva Röse, Johan Ulveson och Adam Pålsson. Alla med väldigt späckade scheman, men också med en innerlig vilja att göra serien.

–          Jag tycker att det är ett otroligt välskrivet manus där varje scen leder ett steg närmre kaos i jakten på det perfekta livet. Det är också väldigt skönt att spela en version av mig själv som kör på och inte lider särskilt mycket av dåligt samvete, säger Johan Petersson.

–          Jag hade tänkt tacka nej redan innan vi haft vårt första möte eftersom kalendern var fullbokad. Men det räckte med ett klipp från den norska versionen och en kort presentation av processen så var jag helt såld. Det kändes så lustfyllt att jag blev förbannad! Jag MÅSTE göra det. Och så blev det. Bland det roligaste jag gjort på mycket länge. Freestyle och samspel i en ljuvlig kombo, förklarar Eva Röse.

Ett stort antal kända ansikten, som Magdalena in de Betou, Carina Berg, Måns Herngren, Hanna Dorsin, Helge Skoog, Agneta Sjödin, Näääk & Nimo, Rachel Molin och Fredde Granberg, dyker upp i mindre roller under säsongens gång.

Helt perfekt blir en del av Kanal 5:s uppskattade söndagshumorkväll, där även Sommaren med släkten ingår.

–          Vi förälskade oss väldigt snabbt i tanken på Helt perfekt, och att serien nu blir verklighet med ett helt fantastiskt gäng både framför och bakom kameran är väldigt roligt, säger Axel Eriksson, programdirektör Discovery Networks Sweden.

Helt perfekt produceras av ITV för sändning på Kanal 5 söndagar 21:30, med premiär söndag den 25 februari.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: