du läser...
pr - TV 4

Ny säsong av Unga föräldrar – här är familjerna

Unga föräldrar, Foto: TV4

Unga föräldrar, Foto: TV4

I Unga föräldrar följer tittarna unga människor som tagit jackpot i vuxenpoäng genom att bli föräldrar. Ibland planerat. Ibland inte. Oavsett – de måste nu få sina nya liv att fungera vilket inte alltid är så lätt. Men väldigt underhållande att följa. Det blir återseenden med flera favoriter från tidigare säsonger, men tittarna får även lära känna Västeråsparet Moa och Christoffer och deras två döttrar. Unga föräldrars sjunde säsong startar tisdagen 13 mars på TV4 Play.

Västeråsfamiljen Moa och Kristoffer är nya för säsongen och tillsammans med deras dundercharmiga dotter Esther, 4, och lilla Sally bjuds tittarna på en händelserik vardag, med mycket skratt och energi där just äldsta dottern Esther är den som bestämmer.

– Att ha en fyraåring som är så driven som Esther är hemma är en stor utmaning men framförallt ger det upphov till otroligt mycket glädje. Hennes fantasi har inga gränser och hon är verkligen familjens lilla solstråle. Ibland kan det vara svårt att svara på alla hennes funderingar på ett bra sätt och man undrar vad hon får allt ifrån, säger mamma Moa.

TV4 Play-succén Unga föräldrar går in på sin sjunde säsong. Nytt för säsongen är att programmets grafiska profil fått en ny, moderniserad touch.

– Unga föräldrar är rena rama veteranen som nu rullar in på sin sjunde säsong. Därför har vi gett programmets färg och form lite extra kärlek, och adderat både gamla favoriter som nya familjer. Det här kommer bli en säsong med extra drag under galoscherna, säger Unga Föräldrars exekutiva producent Karin Dofs.

 

De här medverkar i den sjunde säsongen av Unga föräldrar:

Nya! Moa Hellström, 21 år & Kristoffer Karlsson, 21 år, Västerås

Den nya Unga föräldrar-familjen med mamma Moa, pappa Kristoffer och döttrarna Esther och Sally bjuder på en sprakande inblick i ett händelserikt familjeliv. Hemma i Västerås är det den fyraåriga dottern Esther som bestämmer. Moa är mammaledig med Sally, och Kristoffer jobbar som undersköterska. När Esther inte är på förskolan fyller hon hemmet med glädje, energi och humor – men ibland smyger sig trotsen på. Rejält…

Emil Lundstedt, 25 år & Elin Lindqvist, 22 år, Stockholm

Återigen ett kärt återseende med storfavoriterna, Stockholmsfamiljen Elin och Emil.
Mycket händer i familjens liv – barnen Albin och Alice har blivit större, och Emil byter jobbliv mot hemmaliv. Det blir en spännande pappaledighet som bjuder på både bus och gos i mängder – och massa skämtsamma stunder.

Fanny Andersson Ericsson, 20 år & Fredrik Lönn, 24 år, Linköping

Linköpingsparet Fanny och Fredrik är tillbaka! Deras son Milio fortsätter att utvecklas och paret har en spännande nyhet att berätta. Fanny har lagt jobblivet på hyllan och fokuserar fullt ut på att vara hemmafru medan Fredrik jobbar på ute i arbetslivet. Lilla Milio är nöjd både på förskolan och hemma med mamma. Utöver familjelivet pågår den ständiga kampen mot sötsakerna. En kamp som Fredrik nu tagit på allvar medan Fanny, nja… hon är inte lika strikt.

Linn Berg, 19 år & Jimmy Berg, 26 år, Säter

Med sex säsonger i bagaget är Linn tillbaka ännu en gång! Vi fortsätter följa varannan vecka-livet tillsammans med dottern Amy, snart 3 år. Och nu är det också dags för tittarna att lära känna Linns pojkvän Jimmy lite bättre. Linns vardag med en pladdrande Amy rullar på. Men nu har vår unga mamma också tagit det stora klivet ut i vuxenvärlden med ett heltidsjobb – och ångesten över att bli äldre har slagit till. Förutom åldersnoja och vuxenliv blir våren i Dalarna fylld av utmaningar så som överlämningar, trotsålder, morgonstress, 3-årskalas och såklart en massa glädje.

Maria Alzaga, 22 år, Stockholm

 Vi träffar återigen den sprudlande Stockholmsmamman Maria och hennes energiknippe till son, Dominique, som tar oss med på en fartfylld vinter. Med en fyraåring är det aldrig en lugn stund, speciellt inte när kiss- och bajsåldern kickar in för fullt. Det blir en säsong fylld med allt ifrån olika experiment, kiss- och bajs-skämt, lekland, superhjältar, sjukhusbesök och en liten makeover. Hur? Det får ni se.

Unga föräldrar är en av TV4 Plays stora tittarframgångar. Säsong sju har säsongspremiär tisdagen 13 mars.  

Avsnitten släpps tisdagar och torsdagar exklusivt på TV4 Play och C More.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 19 andra följare

%d bloggare gillar detta: