du läser...
Pr - Sjuan

Polisen David är Sjuans Bachelor 2018

David Möller, Foto: TV4

David Möller, Foto: TV4

Romantiska dejter, rosceremonier och chansen att finna äkta kärlek väntar när Bachelor är tillbaka i Sjuan i höst. Årets Bachelor är 32-åriga polisen David Möller från Göteborg.

David beskriver sig själv som öppen och kärleksfull. Han tycker om att leva ett fartfyllt liv och att umgås med vänner, resa och lära sig nya saker. Han växte upp under rätt tuffa förhållanden med både kriminalitet och droger kring sig, men räddningen blev när han ryckte in i lumpen. Efter det valde han att radikalt ändra inriktning på sitt liv och utbildade sig till polis. Idag har David varit polis i åtta år och längtar efter att träffa en kvinna att dela sitt liv med.

– Jag är ute efter att träffa kvinnan i mitt liv för det är just det som saknas. Någon att vara lycklig tillsammans med och dela vardagen med, jag har aldrig varit en ensamseglare utan trivs bäst i tvåsamhet. Om man ska fånga mitt hjärta ska man le mycket och kunna släppa lös det man har inom sig och vara öppen, det är viktigt för mig. Det känns som en otrolig chans att få vara årets Bachelor, vilket äventyr det kommer bli, säger David Möller.

Bachelor – när leken blev allvar handlar det om att få den där sista pusselbiten att äntligen falla på plats.  David får chansen att dejta ett tjugotal singelkvinnor i fantastiska miljöer på en romantisk plats med sol, värme och massor av kärlek. Varje vecka hålls en rosceremoni där dramat ställs på sin spets. De kvinnor som David vill fortsätta att träffa får en ros, som de kan välja att acceptera eller tacka nej till. Redan nu kan de tjejer som är intresserade av att dejta David söka till programmet.

– Jag hoppas att tjejer tar tillfället att söka. Den här chansen kommer inte igen. Polisen David är den perfekta mannen. Han är snygg, trygg, klok och rolig. Vad mer kan man begära? säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent för Bachelor.

 Bachelor – när leken blev allvar har premiär i Sjuan under hösten 2018.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: