du läser...
Ny radio - Norden

HIT KOMMER RIX FM FESTIVAL I SOMMAR

RIX FM Festival är tillbaka och bjuder än en gång in över 200 000 svenskar att få njuta av en somrig konsertupplevelse. Nu är det klart vilka tolv städer som får besök av RIX FM Festival i sommar.
– Tillsammans med Sveriges artistelit och våra fantastiska sponsorer så kommer vi även i år att kunna bjuda på Sveriges största sommarfest, säger Christer Modig, VP på MTG Radio.

Mitt under högsommarvärmen i Sverige höjer RIX FM Festival pulsen i tolv städer runtom i landet. Stockholm, Göteborg och Malmö får självklart äran igen. Nya städer för i år är Varberg, Halmstad, Linköping, Gävle och Kalmar. Dessutom återvänder festivalen till fjolårets succéstopp Helsingborg, Eskilstuna, Sundsvall och Kristianstad. Besökarna kommer bjudas på en storslagen festival där en rad av Sveriges främsta artister står för en underhållande show. Dessutom dyker självklart RIX MorronZoos programledare Roger Nordin och Laila Bagge upp under festivalen.

– Tillsammans med Sveriges artistelit och våra fantastiska sponsorer så kommer vi även i år att kunna bjuda på Sveriges största sommarfest. Och i år kommer RIX FM Festival att bli större, bättre och viktigare än någonsin eftersom RIX FM påbörjar sina nationella sändningar den första augusti. Det betyder att årets festival inte bara är ett stort tack till alla som lyssnar på kanalen, utan även en generös välkomstkram till nya lyssnare, säger Christer Modig, VP på MTG Radio.

RIX FM Festival arrangeras för 19:e året i rad och genomförs under sommaren med hjälp av sponsorerna Agria Djurförsäkring, SEAT, Pucko, PAUL och THOM, Goodyear och Flying Tiger Copenhagen.

Hit kommer RIX FM Festival i sommar:

29/7 – Kristianstad

31/7 – Sundsvall

2/8 – Varberg

4/8 – Helsingborg

8/8 – Gävle

9/8 – Kalmar

11/8 – Halmstad

12/8 – Malmö

19/8 – Göteborg

22/8 – Linköping

23/8 – Eskilstuna

26/8 – Stockholm

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 19 andra följare

%d bloggare gillar detta: