du läser...
Ny - Discovery Networks, Ny - Kanal 5

Ny säsong av Sommaren med släkten spelas in för Kanal 5

Sommaren med släkten – Peter Magnusson som Jens och Christine Meltzer som Carro

Sommaren med släkten – Peter Magnusson som Jens och Christine Meltzer som Carro

Premiäravsnittet för den andra säsongen av Sommaren med släkten slog rekord med 568 000 tittare. Sedan dess har familjekomedin seglat upp som ett av Kanal 5:s mest populära program. Nu har inspelningarna för säsong 3 startat med bland annat Christine Meltzer och Peter Magnusson i rollerna som Carro och Jens.

Under våren har Sommaren med släkten varit ett av Kanal 5:s mest populära program och antalet unika tittare har ökat med 490 000 jämfört med föregående säsong. Säsong 3 spelas nu in och kommer att sändas på Kanal 5 längre fram.

–  Sommaren med släkten har fått ett fantastiskt mottagande hos den svenska publiken och ökar ständigt i popularitet. Serien sätter fingret på, och skapar underbar humor, av de där jobbiga familjesituationerna vi alla kan relatera till. Vi är glada att meddela att vi nu gör en ytterligare säsong, säger Lena Strandner, programchef på Discovery Networks Sweden.

– Det känns alldeles fantastiskt kul att vi får fortsätta med en säsong 3 av Sommaren med släkten. Jag tror att många kan känna igen sig i vår familj och de situationer som uppstår i serien. Jag är otroligt mallig över det genomslag som serien har fått. Inspelningen är i full gång och superstolt och glad är jag, säger Christine Meltzer.

I den nya säsongen får vi återigen träffa Christine Meltzer (Carro), Peter Magnusson (Jens), Rakel Wärmländer (Åsa), Christopher Wagelin (Bobo), Anki Lidén (Ingrid), Krister Henriksson (Gunnar) och Jonas Karlsson (Ordförande). Dessutom besöks sommaridyllen i Stockholms skärgård av flera nya kända gästskådespelare som Martina Haag, Amanda Ooms, Vanna Rosenberg och Marie Robertsson, samt av favoriter från tidigare säsonger som David Wiberg (Jocke), Olle Sarri (Björn), Henrik Norlén (Richard) och Joanna Eriksson (Jasmine).

– En stor del av framgången är tack vare att vi har en sådan svårslagen cast. Vi har lyckats få personer som kompletterar varandra väldigt bra. Det kan vara svårt att pricka rätt – men det tycker jag verkligen vi gjort, säger Peter Magnusson.

I säsong 3 fortsätter dramat kring den mysiga sommarstugan som Jens och Åsa aldrig tycks få ta över. Men nu verkar Gunnar ha bestämt sig och tar in en värderingsman. Carro hittar nya grannar att bråka med och Bobo fortsättar att njuta av livet som om inget har hänt.

Sommaren med släkten regisseras av Mikael ”Mike” Syrén, Sissela Benn och Lena Koppel. Serien baseras på det norska formatet Neste sommer skapat av Lars Gudmestad och Simen Alsvik. Manuset adapteras till svenska av Peter Magnusson och Mikael ”Mike” Syrén som dessutom har skrivit fyra orginalmanus. Serien produceras av Anette Brantin för Art&Bob och exektutiv producent från Kanal 5 är Lotta Dolk. Mer information om säsongsstart av Sommaren med släkten säsong 3 kommuniceras längre fram.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 19 andra följare

%d bloggare gillar detta: