du läser...
Ny - NENT Group

NORDIC ENTERTAINMENT GROUP FÖRLÄNGER RÄTTIGHETERNA FÖR FORMEL 1

I 13 år har Nordic Entertainment Group varit hem för Formel 1-sändningarna i Sverige. 

Nu står det klart att NENT Group kommer att förlänga de exklusiva sändningsrättigheterna för F1 till och med 2021.

– Vi har visat Formel 1 sedan 2005 och den är idag en av NENTs absolut mest populära rättigheter. Det känns förstås alldeles förträffligt att vi kan fortsätta visa motorsportens allra mest glimrande juvel, säger NENT Group Sveriges sportchef Per Nunstedt.

Med Viasat Motor i förarsätet har Nordic Entertainment Group bevakat Formel 1 i 13 år och varit på plats under några av motorsportens största ögonblick i modern tid.
Nu väntar ytterligare tre år av förstklassiga F1-sändningar, när NENT Group kommer att förlänga de exklusiva sändningsrättigheterna till och med 2021.
– NENT är på plats på alla race runt om i världen och visar alltid alla träningar, kval och tävlingar på plattformar som Viasat Motor, Viaplay samt Tv10, säger NENT Group Sveriges sportchef Per Nunstedt och fortsätter:

– Vi arbetar nära sporten och har i år flera nya medarbetare i vårt stall där Björn Wirdheim och Nina Kennedy har anslutit till mer etablerade rutinerade tv-namn som Janne Blomqvist, Eje Elgh och Rickard Rydell.

”Ännu mer innehåll”

Som tillägg kommer NENT Group tillsammans med Formel 1, från säsongsstart 2019, att erbjuda en ny streamingtjänst som ger de mest dedikerade tittarna utökad bevakning från F1.
– Vi kommer dessutom att inleda ett samarbete med F1 rörande en extra streamingtjänst för att ge den mest inbitne Formel 1-fantasten ännu mer innehåll. Det är med andra ord med stor tillförsikt och energi som vi ser fram mot fler nya år med Formel 1, säger Per Nunstedt.

Förutom Formel 1 visar NENT Group även fler motorsporttävlingar, däribland NASCAR, V8 Supercars, MotoGP, speedway och Formel –2.
– Igår berättade vi om vårt nya unika handbollspaket med 17 raka EM- samt VM-mästerskap och nu följer vi alltså upp med att säkra upp en av de största sporträttigheterna i Formel 1. Det här stärker NENT än mer som en avsändare av den vassaste sporten, säger Nunstedt

NENT Group kommer fortsättningsvis att visa samtliga Formel 1-race, med träningar, kval och extrakameror inkluderade. Mer info om den nya streamingtjänsten följer under året.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: