du läser...
pr - TV 4

Malin Stenbäck leder TV4 Plays storsatsning Love Island Sverige

Malin Stenbäck, Foto: Eric Josjö/TV4

Malin Stenbäck, Foto: Eric Josjö/TV4

Love Island – det internationella succéprogrammet där tittarna bestämmer handlingen – kommer till Sverige med premiär på TV4 Play i slutet av sommaren. Programledare är populära radioprofilen Malin Stenbäck som ska lotsa tittarna och deltagarna i jakten på kärlek under sex veckor i paradismiljö.

Love Island är dejtingprogrammet som fullkomligt ritat om kartan för sin genre och i slutet av sommaren 2018 kommer den internationella succén till Sverige. Under sex veckor samlas kärlekstörstande singlar för att dejta på den grekiska ön Korfu, alla med hopp om att träffa den stora kärleken. Deltagarna lämnar dock över en stor del av makten över sitt kärleksliv till tittarna som via en app kommer kunna påverka handlingen i realtid.

På plats för att lotsa både deltagare och tittare genom förälskelsens alla faser är populära radioprofilen Malin Stenbäck.

– Det ska bli enormt spännande att få vara del av, och till och med leda, Love Island Sverige. Jag tycker att programidén är superspännande och ligger helt rätt i tiden – det är klart att tittarna ska få vara med och bestämma! Samtidigt ser jag det som en stor ära att få vara med på deltagarnas resa mot den där stora kärleken som vi ju alla hoppas hitta någon gång i livet, säger Malin Stenbäck.

Utöver att vara en välkänd röst i radion och producent till bland annat reality-TV så har Malin också tidigare varit programledare i TV4:s dejtingprogram Bachelor samt för Idol Extra.

– Malin Stenbäck och Love Island är en match made in heaven – hon är cool, smart, har hjärtat på rätt ställe och älskar kärlek och relationer lika mycket som vi gör i programmet. Hon är helt enastående när det kommer till att få personer att öppna upp och berätta om sina känslor. Vi är helt enkelt superglada över att det är just Malin Stenbäck som klivit på denna fantastiska resa tillsammans med oss, säger Lotta Andersson, exekutiv producent för Love Island Sverige på TV4.

Programidén kommer ursprungligen från Storbritannien och har där kommit att bli en publiksuccé, mycket tack vare just den unika möjlighet till interaktion som erbjuds tittarna. Också i den svenska versionen kommer detta att vara ett bärande element, tillsammans med det faktum att deltagarnas medverkan drivs av viljan att träffa någon.

– Love Island – världens hetaste kärleksserie har tagit världen med storm och nu kommer den äntligen till Sverige! Det är den unika kombinationen av att det handlar om kärlek och relationer på riktigt, att det sänds i realtid och interaktiviteten i att du som tittare har chans att vara med och påverka handlingen som gör det här programmet så unikt och spännande, säger Lotta Andersson.

Love Island Sverige har premiär i TV4 i slutet av sommaren 2018 och direktsänds därefter dagligen på TV4 Play under sex veckor. Redan med start den 10 juli kommer tredje säsongen av supersuccén Love Island UK finnas tillgänglig på TV4 Play.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: