du läser...
Pr Viafree

ADULT SWIM FRÅN TURNER LANSERAS PÅ NENT GROUP:S VIAFREE

Idag kan Nordic Entertainment Group (NENT Group) och Turner berätta att Turner-ägda Adult Swim lanseras på Viafree i sommar. Innehållet, som består av både animerade och live-actionkomediserier, kommer att vara tillgängligt på Viafree från och med den 1 augusti.

Adult Swim kommer att finnas tillgänglig på Viafree i Norge, Sverige, Danmark och Finland och bestå av hundratals avsnitt redan vid lanseringen varefter nytt innehåll läggs till varje månad. Innehållet kommer att textas till lokala språk.

– Samarbetet med Turner och Adult Swim är en bra match med Viafree och NENT Groups tillväxtstrategi för AVOD. Genom att bygga genrespecifika vertikaler med innehåll av toppkvalitet vill vi växa och utöka vårt erbjudande, det känns bra att ha en stark partner som Turner tillsammans med det fantastiska utbud av komediserier som Adult Swim erbjuder som draghjälp, säger Alexander Bastin, SVP och Chef för Viaplay & Viafree på NENT Group.

Det stora utbudet av program kommer innefatta de allra senaste säsongerna av Adult Swims aktuella innehåll; från den flerfaldigt Emmy-belönade Robot Chicken till stjärnspäckade The Eric Andre Show och Mr Pickles featuring the voice talent Brooke Shields. Innehållet kommer också inkludera några av Adult Swims mest älskade serier från sitt omfattande arkiv, som kultserien Samurai Jack och de helt nya titlarna Hot Streets och Jellies. Alla dessa program kommer vara tillgängliga på Viafree från och med lanseringen den 1 augusti.

– Vi är väldigt glada över samarbetet med NENT Group som tar Adult Swim till Viafree som en del av att vi fortsätter kapitalisera på den stora framgång varumärket har haft i USA genom att bygga närvaro på nya marknader. Adult Swim är ett unikt varumärke som attraherar millenials med ett vasst, distinkt och visuellt starkt innehåll som vi ser fram emot att ta till såväl nuvarande som nya fans, säger Pierre Branco, Senior Vice President, Turner Northern Europe.

I USA ses Adult Swim i 94 miljoner amerikanska hem och är kabel TV:s största TV-nätverk inom målgruppen 18-34 respektive 18-49 år och har en växande digital närvaro.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 19 andra följare

%d bloggare gillar detta: