du läser...
Pr - Viafree

BAKFULLA FÅR EGET TV-PROGRAM PÅ FACEBOOK

Rickard Almqvist,, Foto: Ruben Labbé / Viafree

Rickard Almqvist,, Foto: Ruben Labbé / Viafree

Nya tv-programmet ”Finkel – sommarlovsmorgon för bakfulla” är en skruvad talkshow som i första hand ska nå sina tittare i sociala medier. Programledare är Rickard Almqvist, som tidigare hörts i PP3, och nu har sidekicken Tommie X vid sin sida. Programmet har premiär den 8 juli och bland gästerna syns Hedda Stiernstedt, Hanapee och Nisse Hallström. 

Den nya satsningen ”Finkel – sommarlovsmorgon för bakfulla” är banbrytande då den når publiken på nya sätt genom sociala medier, YouTube och på Viafree.

– Innehållet bygger till stor del på SEO, vi tar upp de roliga ämnen som människor googlar under sommaren. Vi vill vara isbiten i den semesterfirande svenskens sommarmorgon, säger Dzana Dedovic, affärsområdeschef för Viafree.

”Finkel – sommarlovsmorgon för bakfulla” är en spinoff på succéformatet ”Finkel” från Youtube. Tillsammans med underhållande gäster diskuterar Rickard Almqvist, som bland annat arbetat med Breaking News, och superstylisten Tommie X relevanta ämnen som snurrar i huvudet på vuxna svenskar en dåsig sommardag.

– Tanken med programmet är försöka skapa ZTV-stämning med initierade och roliga diskussioner tillsammans med relevanta gäster. Vi vill vara förstahandsalternativet när bakfyllan knackar på, säger Rickard Almqvist.

Skruvat och lättsamt
”Finkel – sommarlovsmorgon för bakfulla” är ett sociala medier-format, där avsnitten släpps i sin helhet på Viafree och Youtube, men även klipps upp i tiotals korta versioner som sedan publiceras med ett SEO-tänk utifrån ämne och målgrupp. Ämnen ska vara skruvade, lättsamma och roliga på en nivå som du förstår allra bäst när du är bakfull.

– Vi är väldigt stolta över samarbetet med Finkel och vi vill nå ut med ”Sommarlovsmorgon för bakfulla” till så många som möjligt i kanaler som de huvudsakligen rör sig i. Det digitala landskapet ändrar sig hela tiden, så vi tycker det är viktigt att ständigt testa nya sätt att nå ut, säger Dzana Dedovic.

”Finkel – sommarlovsmorgon för bakfulla” har premiär söndag 8 juli och sänds i åtta hela avsnitt på Viafree, Youtube – men klipps upp och publiceras i hundratals kortare versioner på Facebook och Instagram.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: