du läser...
Pr - Dplay

Dr Pimple Popper och Unexpected – två amerikanska succéserier visas nu på Dplay

Dr. Lee opererar Sandra Hampton. Foto: Discovery Communications

Dr. Lee opererar Sandra Hampton. Foto: Discovery Communications

Nu har två nya hyllade realityserier premiär på Dplay.se! Dr Pimple Popper och Unexpected har båda gjort succé i USA och hudläkaren Sandra Lee, känd som Dr Pimple Popper som vi får följa i serien med samma namn, har blivit ett sociala mediefenomen med över 4 miljoner prenumeranter på Youtube och 2,8 miljoner följare på Instagram.

Dr Pimple Popper säsong 1 visas exklusivt på Dplay

Dr Sandra Lee är hudläkare och arbetar i Los Angeles sedan många år tillbaka. Hon är specialist och känd för sina kunskaper och färdigheter när det gäller att ta bort knutor och knölar under huden. Hon hjälper bland annat personer med svår acne och andra dermatologiska problem att återfå självförtroendet och är ofta den första som upptäcker risk för cancer. Dr Lee och hennes team tar hand om hudproblemen och får bucklor, bölder, knutor och knölar att försvinna utan ett spår – och därmed förändra patientens liv för alltid.

Dr Pimple Popper videos på Youtube och Instagram har intresserat folk från hela världen. Hennes tv-serie kommer i sex avsnitt och visas nu enbart på Dplay. De två första avsnitten går att se redan nu här och följs upp med nya avsnitt varje vecka.

Unexpected säsong 1 visas exklusivt på Dplay

Unexpected får vi följa unga par och se hur de tacklar utmaningarna med att vänta barn i tonåren. Det blir snabbt spänning mellan parens olika familjemedlemmar då det råder olika åsikter om vad som är bäst för de blivande föräldrarna och deras bebis – vare sig det handlar om giftemål eller vart de ska bosätta sig någonstans.

Unexpected har gjort stor succé i USA och jämförts med program som Teen Mom och 16 and pregnant. Första episoden ur säsong 1 går att se på Dplay här och följs upp med nya avsnitt varje vecka. Säsong 2 kommer till Dplay senare i höst.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: