du läser...
Pr - TV 3

TV3 STORSATSAR PÅ KRIMTORSDAG – EFTERLYST OCH TV3 DOKUMENTÄR HELA HÖSTEN

TV3 STORSATSAR PÅ KRIMTORSDAG – EFTERLYST OCH TV3 DOKUMENTÄR OM MORDEN SOM SKAKADE SVERIGE

Torsdagar blir den nya favoritdagen för alla krimentusiaster. Den 30 augusti 20.00 har Krimtorsdag premiär när Hasse Aro äntligen gör comeback i Efterlyst. Vid 21.00 lämnar Hasse Aro över till nya omskakande dokumentärer om morden som fick Sverige att stanna. Först ut är Döden i Arboga, en tvådelad berättelse om Johanna Möllers blodisande brott. Krimtorsdag visas på TV3, Viafree och Viaplay.

– Fantastiskt roligt att vara tillbaka på TV3 och att få vara en del av den här stora satsningen på krimbevakning. Jag har förstått att Efterlyst varit saknat av både tittare och brottsutredare. Nu tar vi tillbaka tätpositionen igen, säger Hasse Aro.

Hasse Aro är äntligen tillbaka på TV3 som programledare för Efterlyst, grundpelaren i vår nya storsatsning Krimtorsdag. Efterlyst är ett av Sveriges äldsta tv-program, som under sina 51 säsonger har hjälpt polisen att lösa många hundra grova brott, främst tack vare våra tittare.

Hela hösten kan tittarna hjälpa polisen att lösa brott i Efterlyst, som sänds live från Stockholm med poliser och experter i studion. Efterlyst kommer att vara på plats där brotten händer runt om i Sverige för att ge tittarna de senaste nyheterna. I Efterlyst får tittarna också helhetsbilden av de aktuella brotten som kan vara svåra att överblicka när rubrikerna briserar i medierna.

”Pionjär”
– TV3 var pionjären inom svensk krim-TV, våra tittare har varit vana att få ta del av de bästa krimprogrammen i Sverige. Med Krimtorsdag tar vi tillbaka den positionen hos tittarna, säger Camilla Rydbacken, programchef Nordic Entertainment Group Sverige.

Direkt efter Efterlyst sänds TV3 Dokumentär. Här får tittarna fördjupningen och förklaringen till några av de mest avskyvärda brotten i Sveriges samtid. Vi inleder med Döden i Arboga om Johanna Möllers och hennes medbrottslings samvetslösa dåd. Andra fall är bland andra mordet på Lisa Holm, seriemördaren Peter Mangs och mordet på miljonärspappan i Förlösa. Under rubriken Krimtorsdag kommer vi även att visa den nya säsongen av Trolljägarna med Robert Aschberg och Frida Boisen.

Officiella hashtags: #krimtorsdag #efterlyst #tv3dokumentär

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: