du läser...
Pr - Animal planet

Premiär för familjen Irwins nya program på Animal Planet

Crikey! It's the Irwins 1

Crikey! It’s the Irwins 1

Välkommen tillbaka till Australia Zoo där familjen Irwin tar med oss in i sitt fantastiska liv tillsammans med koalor, boaormar, giraffer och noshörningar. I nya Animal Planet-serien Crikey! It’s the Irwins som har premiär söndag 28 oktober får vi följa deras vardag när de för Steve Irwins arv vidare genom att lära besökarna och världen att ta hand om naturen och alla levande arter.

Australiske naturvårdaren och zoo-ägaren Steve Irwin blev världsberömd genom sitt program Steve Irwin Krokodiljägaren på Animal planet (och på Kanal 5 i Sverige). Hans livsmål var att lära människor, särskilt barnen, så mycket som möjligt om vår natur, för att nästa generation skulle bli bättre på att ta hand om naturen och värna djuren.

Hans egna barn Bindi och Robert förlorade sin pappa 2006, men de går nu i Steves fotspår och hans mission lever vidare med dem. Tillsammans med sin mamma Terri driver de Australia Zoo och dessutom reser de runt hela jorden för att sätta fokus på hotade djurarter. Nu återvänder familjen Irwin hem till Animal Planet i en serie där tittarna både får komma nära och lära känna Terri, Bindi och Robert – men också får möta alla djur de träffar.

I nya serien Crikey! It’s the Irwins följer vi i fem episoder Terri Irwin och barnen Bindi och Roberts liv bland djuren på Australia Zoo. Premiär söndag 28 oktober 20.00 på Animal Planet över hela världen.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: