du läser...
Ny - C More, Pr - C More, Pr - Sportkanalen

C More och Sportkanalen fortsätter satsningen på svensk sport – visar Svenska Basketligan 2018/2019

C More och Sportkanalen är sedan tidigare den naturliga hemvisten för dig som älskar svensk sport, med rättigheter som allsvenskan i fotboll, SHL och Handbollsligan.
Nu kommer även minst 20 matcher från Svenska Basketligan (SBL) visas säsongen 2018/2019.
– Vi är väldigt nöjda med att få in både svensk dam- och herrbasket i vårt utbud som en del i vår stora satsning på svensk sport, säger Rickard Segeborn, programchef sport på TV4 och C More.

C More och Sportkanalen sänder sedan tidigare basket från världens bästa basketliga, NBA. Nu utökas satsningen på basket och under säsongen 2018/2019 kommer C More och Sportkanalen att visa minst 20 stycken matcher från den Svenska Basketligan för både damer och herrar. I samarbete med Sportsground kommer matcherna i SBL bland annat att visas under söndagskvällar, före veckans NBA-sändning. Dessutom kommer flera matcher under årets slutspel att visas.

-Nu tar basketen i Sverige ett nytt stort steg. Från att ha visat alla matcher på vår egen playkanal, till att nu sända 20-25 matcher på C More och Sportkanalen. Vi ser det som ett fantastiskt steg för en ökad exponering av svensk basket, säger Bo Sundberg, styrelseledamot i Föreningen Basketligan herr.

– Att vi i den långsiktiga satsningen tillsammans med Svenska Basketligan nu har fått till ett avtal gällande minst 20 stycken matcher med Sportkanalen denna säsong känns både roligt och utmanande, säger Magnus Grahn, VD på Sportsground.

C More och Sportkanalen sänder sedan tidigare svenska ligor som bland annat allsvenskan och superettan i fotboll, SHL, SDHL, Hockeyallsvenskan och Handbollsligan. Rickard Segeborn, programchef sport på TV4 och C More, är nöjd med att kunna fortsätta utöka satsningen på svensk sport.

– Vi är väldigt nöjda med att få in både svensk dam- och herrbasket i vårt utbud som en del i vår stora satsning på svensk sport. Det känns kul att vi nu kan erbjuda både världens bästa basket och Sveriges bästa basket på våra kanaler, säger Rickard Segeborn, programchef sport på TV4 och C More.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: