du läser...
pr - TV 4

Mumbo jumbo – äntligen premiär för Daniel Norbergs nya humorprogram

Mumbo jumbo, Foto: TV4/Pär Bäckstrand

Mumbo jumbo, Foto: TV4/Pär Bäckstrand

Mumbo jumbo är ett veckoaktuellt humorprogram som parodierar vår populärkulturella samtid i form av sketcher, imitationer och parodier. Mumbo jumbo-gänget består av komikerna Daniel Norberg, Louise Nordahl, Christian Åkesson och Shanthi Rydwall-Menon. – Det känns spännande att göra underhållning på TV och inte Youtube. Mumbo Jumbo är som en överfylld godisskål på fredagskvällen! Jag hoppas tittarna känner hur mycket passion och energi vi alla lägger in i det här programmet, säger programledaren Daniel Norberg. Premiär fredagen den 19 oktober.

– Mumbo Jumbo bejakar perukhumorn till fullo med en fantastiskt begåvad ensemble som alla kommer från olika delar av humor-Sverige. Mumbo Jumbo är närbesläktad med humorprogram som Hey Baberiba och det känns extra bra att briljanta Daniel Norberg både är komiker och programledare för detta kanonprogram, säger Fia Fång, exekutiv producent TV4.

I programmet får tittarna bland annat möta flera olika karaktärer och följa en rad svenska kändisar, både på jobbet och se vad de gör på sin fritid.

– Det vi har gemensamt i gruppen är snäll-humor. Parodier och imitationer med värme och glimten i ögat. Vi är lite som en fri teatergrupp på 70-talet! Roliga, galna, lekfulla, intelligenta och omfamnade, säger Shanthi Rydwall-Menon.

Mumbo jumbo består både av en studiodel inspelade inför publik och av sketcher inspelade ute på stan eller andra platser. Programmet är till största delen en ensembleproduktion bestående av de fyra nämnda komikerna men ibland kan det även dyka upp andra komiker i studion eller i sketcher.

– Det är så mycket kreativitet som flödar i det här roliga gänget. Vi satsar stenhårt på att leverera bra, träffsäker humor och hoppas att tittarna är redo för att få se lite nya ansikten i TV-rutan, säger Louise Nordahl.

– Skitkul att tillhöra ett gäng med proffs, där vi karismatiskt skämtar högt och lågt, ofta om TV-branschen, säger Christian Åkesson.

Mumbo Jumbo har premiär fredagen den 19 oktober klockan 21.30 på TV4 och TV4 Play.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 19 andra följare

%d bloggare gillar detta: