du läser...
Uncategorized

Euro Floorball Tour exklusivt på Eurosport Player

Euro Floorball Tour exklusivt på Eurosport Player, foto: Per Wiklund.

Euro Floorball Tour exklusivt på Eurosport Player, foto: Per Wiklund.

Den 19-21 oktober visar Eurosport Player exklusivt Sveriges VM-uppladdning, Euro Floorball Tour, i fyrnations-turneringen från Uppsala. Sverige, Finland, Schweiz och Tjeckien är på plats för att spänna musklerna och visa vart de står inför VM.

Eurosport och Discovery Networks Sweden fortsätter sin satsning på innebandy. Nu är det klart att Sveriges VM-uppladdning, Euro Floorball Tour sänds exklusivt på Eurosport Player. Euro Floorball Tour är ett sista steg inför Innebandy-VM i Prag 1-9 december som Eurosport sänder. Turnering består av Sverige, världsmästarna från 2016 Finland samt Tjeckien och Schweiz.

– Vi på Eurosport har stora ambitioner med innebandyn där VM i början av december är en av säsongens höjdpunkter. Vi kommer att punktbevaka det svenska landslaget på nära håll och bjuda tittarna på mycket innehåll på Eurosport Player. Därför känns den här digitala satsningen helt rätt när det kommer till Euro Floorball Tour i Uppsala, säger Hanif Hosseini, sportchef på Discovery Networks Sweden.

Med mindre än två månader kvar till VM i Prag så blir turneringen en riktig värdemätare för alla nationer. Inte minst för Sverige som föll mot Finland i finalen för två år sedan.

– Discovery menar allvar med sin innebandysatsning och kommer att hårdbevaka Sverige under VM. Därför är det roligt att de också tar ett ordentligt grepp om Euro Floorball Tour så att alla som inte har möjlighet att ta sig till Uppsala kan följa matcherna hemifrån. Det är en turnering som ger en försmak av VM och att Discovery kör studio höjer tempen ytterligare, säger Göran Harnesk, generalsekreterare Svenska Innebandyförbundet.

Discovery Networks har sedan tidigare säkrat rättigheterna till Svenska Superligan (SSL). Där ingår SSL Dam, SSL Herr samt även herr- och dam-VM de kommande två säsongerna på Kanal 5, Kanal 9, Eurosport och Eurosport Player.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: