du läser...
pr - TV 4

Camilla Läckberg och Simon Sköld och Peter ”Foppa” Forsberg och Nicole Nordin i den nya säsongen av Tillsammans med Strömstedts

Jenny och Niklas Strömstedt, Foto: TV4

Jenny och Niklas Strömstedt, Foto: TV4

Jenny och Niklas Strömstedt är tillbaka med en andra säsong av sin programserie Tillsammans med Strömstedts. Nya tänkvärda, roliga och ibland smärtsamma samtal om relationer och allt vad det innebär väntar när Jenny och Niklas besöker sex kända par, bland andra Jakob Eklund och Marie Richardson, Björn och Margareta Ranelid och Lars Lerin och Junior.  – Alla par har sina egna speciella utmaningar, ändå är vi förvånansvärt lika i vår längtan och våra problem, säger Jenny Strömstedt. Premiär torsdagen den 15 november.

Hur gör man för att behålla kärlek och passion? Hur fortsätter man att skapa magi, mening och skratt i vardagen för varandra? Den nya säsongen av Tillsammans med Strömstedts innehåller allt från lättsamma samtal om egentid, bonusbarn och vem som styr och ställer i hemmet till tyngre ämnen som fobier, svek och svartsjuka.

– Flera av paren vi träffar den här säsongen har varit ihop länge och upplevt stor glädje tillsammans men också slitsamma bråk och svåra motgångar. Det är väldigt intressant och lärorikt att lyssna på människor som har analyserat sin relation, sin kärlek och kan sätta ord på det, säger Niklas Strömstedt.

Paren som Niklas och Jenny Strömstedt besöker för intressanta relationssamtal är Camilla Läckberg och Simon Sköld,Lars Lerin och Junior, Peter ”Foppa” Forsberg och Nicole Nordin, Björn och Margareta Ranelid och Anders Bagge och Johanna Lind Bagge.

– Jenny och Niklas är oblyga, nyfikna och väldigt öppna när de undersöker hur paren de besöker löser de utmaningar som finns inbyggda i förhållanden. Kärlek och relationer är något som angår oss alla och jag tror att programmets framgång bygger just på det. Det är en fantastisk säsong med både skratt och tårar, säger Clara Tengbom, exekutiv producent TV4.

Sändningsordning:

1: Camilla Läckberg & Simon Sköld
2: Peter ”Foppa” Forsberg & Nicole Nordin
3: Jakob Eklund & Marie Richardson
4: Lars Lerin & Junior
5: Anders Bagge & Johanna Lind Bagge
6: Björn Ranelid & Margareta Ranelid

Tillsammans med Strömstedts har premiär torsdagen den 15 november klockan 21.00 på TV4, samt på TV4 Play och C More.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: