du läser...
Pr - Kanal 5

Breaking News fortsätter i höst med Jessica Almenäs som programledare

Jessica Almenäs, Foto: Magnus Ragnvid / Kanal 5

Jessica Almenäs, Foto: Magnus Ragnvid / Kanal 5

BREAKING NEWS: Jessica Almenäs tar över i studion! Efter säsongsavslutningen av Breaking News med Filip och Fredrik bjuds nu tittarna på ytterligare fyra veckor av rolig och oförutsägbar nyhetsbevakning på vardagkvällarna. I Breaking News med Jessica Almenäs blandar vi varje måndag till torsdag humor och allvar, vi möter aktuella och kända gäster och har givetvis väldigt roligt under tiden. Alltid direktsänt, alltid med både hjärta och hjärna. Breaking News med Jessica Almenäs har premiär måndag den 19 november kl 22 på Kanal 5 och Dplay.

Sveriges enda dagliga underhållningsprogram Breaking News fortsätter hela vägen fram till Lucia – nu med Jessica Almenäs som programledare. Under fyra veckor från och med den 19 november tar Jessica över rodret i direktsändning på vardagkvällarna i Kanal 5 och Dplay.
-Breaking News har länge varit ett av mina absoluta favoritprogram. Jag tycker det är Sveriges roligaste och mest oförutsägbara aktualitetsprogram. Det har varit jättekul att hoppa in som vikarie hos Filip och Fredrik tidigare, och det blir ännu roligare att få göra programmet på mitt eget sätt. Jag älskar direktsänd tv där allt kan hända, och har längtat efter att få göra det sen jag gick över till Kanal 5. Det ska bli kul att få sätta min egen prägel på Filip och Fredriks briljanta programformat, och jag är stolt över att få förtroendet att ta över stafettpinnen i höst, säger Jessica Almenäs.
 
I Breaking News med Jessica Almenäs kommer vi varje kväll få dagsaktuella nyheter med oväntade och roliga vinklar. Vi följer upp det som alla pratar om vid kaffeautomaten, givetvis med kända och aktuella gäster. Programmet direktsänds måndag till torsdag kl 22 på Kanal 5 och Dplay och tar vid direkt efter säsongsavslutningen av Breaking News med Filip och Fredrik, med start måndag den 19 november. Vad som händer i varje avsnitt vet vi först när sändningslampan börjar lysa, men en sak är säker: högt och lågt, humor och allvar, allt får plats i Breaking News med Jessica Almenäs.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 19 andra följare

%d bloggare gillar detta: