du läser...
Ny - Discovery Networks

Discovery och PGA TOUR lanserar streamingtjänsten GOLFTV

GOLFTV

GOLFTV

Gällande vår pressrelease ”Discovery och PGA TOUR lanserar streamingtjänsten GOLFTV” vill vi förtydliga att liverättigheterna för PGA TOUR i Sverige ägs av CMORE. Såsom tidigare angivits, inleds Discoverys överenskommelse med PGA TOUR angående liverättigheterna först 2022 och vi ser fram emot ett partnerskap med nuvarande och nya sändande bolag kring PGA TOUR över hela världen för att fortsätta bygga sporten.”

Discovery och PGA TOUR kan nu presentera GOLFTV, det nya varumärket för plattformen som kommer att förena golffans runt om i världen. Varumärket kommer att stödja den nya internationella videostreamingtjänsten för live- och on-demand, som lanseras globalt utanför USA * den 1 januari 2019. För den svenska marknaden är GOLFTV aktuell från 2022 då Discovery äger de nationella rättigheterna.

GOLFTV kommer att erbjuda fans en samlad destination för att få tillgång till det bredaste utbudet av golfinnehåll. Med en växande innehållsportfölj kommer den att innehålla många av sportens mest spännande stunder, största spelare och turneringar på alla skärmar och enheter.

För att ge golffansen en förbättrad upplevelse med fokus på både underhållning och information, kommer GOLFTV att presentera mer än 2000 timmar live varje år samt omfattande premiuminnehåll on demand. Livetäckningen kommer att omfatta de sex tourer som finns under PGA TOUR-paraplyet och nästan 150 turneringar årligen – inklusive THE PLAYERS Championship, FedExCup Playoffs och Presidents Cup.

– Vårt långsiktiga mål är att skapa en måste ha-upplevelse som verkligen förbättrar förutsättningarna för hur golffans världen över kan se golf idag. Att lansera GOLFTV är ett ytterligare spännande steg på vår resa. Med utgångspunkt från Discoverys arv av verkliga berättelser och en direktupplevelse av konsumentplattformar har vi redan etablerat ett världsklass GOLFTV-team. Arbetet pågår för fullt och vilket gör det möjligt för oss att ständigt förbättra GOLFTV när vi rullar ut och vidareutvecklar produkten, säger Alex Kaplan, President and General Manager, Discovery Golf.

Förutom GOLFTV-tjänsten kommer den tolvåriga alliansen att innehålla PGA TOUR:s internationella multiplattformsrättigheter, inklusive linjära tv-rättigheter. Discovery arbetar redan nu med att genomföra en tydlig distributions- och sändningspartnerstrategi för portföljen, optimera räckvidden över fri-tv, betal-TV och digitalt samt utforska partnerskap med befintliga PGA TOUR- och golfaktörer för att fortsätta utveckla sporten. Live PGA TOUR-täckningen kommer att bli tillgänglig via GOLFTV i samband med de olika nationella aktiveringstiderna (se nedan).

* Exklusive USA. Live PGA TOUR-täckningen kommer att inkluderas marknad för marknad genom rättigheternas aktiveringsdatum. Rättigheter på alla marknader (med undantag för USA) ska hanteras av Discovery genom den strategiska alliansen med PGA TOUR till 2024. Rättigheternas startdatum per territorium visas nedan:

2019: Australien, Kanada, Italien, Japan, Nederländerna, Portugal, Ryssland, Spanien

2020: Polen, Sydkorea

2021: Belgien, Kina, Tyskland, Sydafrika

2022: Sverige, Finland, Danmark, Norge, Indien, Storbritannien

2024: Frankrike

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: