du läser...
Ny - Discovery Networks

Svenska idrottshjältar gör upp i Superstars 2019

Superstars 2019, Upphovsrätt: Magnus Ragnvid / Kanal 5

Superstars 2019, Upphovsrätt: Magnus Ragnvid / Kanal 5

Åtta av våra allra största och mest framgångsrika idrottsstjärnor gör upp i stenhårda tävlingar i Superstars 2019. I slutändan kan bara en stå som ensam vinnare – och det kostar bokstavligen blod, svett och tårar. Programmet leds av Jessica Almenäs och har premiär på Dplay och Kanal 5 under våren 2019.

Deras prisskåp är välfyllda med olympiska guld, VM-medaljer men framförallt är de några av våra absolut mest folkkära svenska idrottshjältar. I Superstars 2019 är det dags för några av Sveriges största vinnarskallar att göra upp om den åtråvärda segern nere på Malta.

De som tävlar i årets upplaga av programmet är Sveriges främsta höjdhoppare genom tiderna, Stefan Holm och Kajsa Bergqvist, fotbolls-legendaren Glenn Hysén, flerfaldiga Europamästarinnan Anna Lindberg, forne tennisvärldsettan i dubbel,Jonas Björkman, OS-medaljören Emil Jönsson, OS-guldvinnaren Anna Jönsson Haag och den forna häckloppslöperskan Susanna Kallur med både EM-Guld och VM-brons.

– Årets upplaga av Superstars är verkligen något alldeles extra. Det är några utav Sveriges allra främsta idrottskvinnor- och män som gör upp i år. Deras vinnarinstikter tog inte slut när de avslutade sina karriärer utan istället har de verkligen gett allt under inspelningarna. Jag är helt övertygad om att vi kommer bjudas på minnesvärda ögonblick. Senaste säsongen var verkligen en tittarsuccé och det ska bli otroligt häftigt att få ge tittarna en ny spännande säsong av Superstars 2019, säger Anne Appelberg, Exekutiv Producent Superstars 2019 på Discovery Networks Sweden.

Superstars 2019 har premiär på Dplay och Kanal 5 under våren 2019.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: