du läser...
Pr - Kanal 5

Höjdpunkter på Kanal 5 vecka 47-51

Breaking News med Jessica Almenäs  Upphovsrätt: Kanal 5

Breaking News med Jessica Almenäs
Upphovsrätt: Kanal 5

Säsongsavslutning: Breaking News med Filip & Fredrik

Torsdag 15 november 22.00

Filip och Fredrik lyfter på hatten och tackar för sig – för denna gång. Efter ännu en rekordlång säsong (52 avsnitt) lämnar de facklan till Jessica Almenäs som tar plats i studion för att göra sin egen version från och med måndag 19 november.

Vem kan slå Anja och Foppa

Söndag 18 november 21.00

Alpinlegendaren Pernilla Wiberg och simmardrottningen Sarah Sjöström. Bland annat traktorfotboll och att bära ett ton snabbast står på schemat. Sarah Sjöström visar sig vara en grym fäktare, vilket leder till elchocker för Foppa, som också måste hantera sin höjdrädsla när det ska balanseras på tolv meters höjd. Kommer alpina drottningen Pernilla Wiberg kunna slå sin arvtagerska Anja Pärson?

Vecka 47

Sofias änglar

Måndag 19 november 20.00

För tre år sedan upptäckte Rebecca och Gunnar ett svårläkt sår på sonen Noahs näsa. Kort därefter såg de att han hade en mängd blåmärken på kroppen, och de uppsökte läkare. De fick beskedet att Noah har en svår form av sjukdomen hemofili A, vilket innebär att hans blod inte koagulerar. Kort efter att dottern Nelly fötts visade det sig att även hon led av blödarsjuka. Rebecca och Gunnar är ständigt livrädda för att deras två små barn ska skada sig, eftersom ett sår kan innebära livsfara. De besöker sjukhuset akut flera gånger i veckan och kan aldrig slappna av. All tid går åt att försöka skydda barnen från att skada sig och de två stora barnen Alexander och Hanna har hamnat i skymundan. Gunnar hade börjat renovera huset i Ekbacken – för att ge de stora barnen fina rum. Men plötsligt kom nästa katastrof – Gunnar blev allvarligt sjuk. Nu ligger allt ansvar för både man och svårt sjuka barn på Rebeccas axlar. Sofias änglar hjälper familjen att renovera klart och att uppfylla Gunnars löfte till sina barn, att färdigställa rummen.

Hyséns

Måndag 19 november 21.00

Anton har fått sitt första skådespelarjobb med etablerade skådespelare men det är inte helt enkelt att lära sig replikerna. Heminredning är egentligen inget som intresserar Glenn, tills han får idén att förstora foton och sätta upp på väggen. Både initiativ och motiv blir en rejäl överraskning för hans sambo Camilla. Glenn åker på fotbollsresa och ska hålla i en quiz som blir minst sagt annorlunda. Anton ska ordna en stor fest under Pride men frågan är om han inte tagit sig vatten över huvudet. S01E07.

Premiär: Breaking News med Jessica Almenäs

Måndag 19 november 22.00

Sveriges enda dagliga underhållningsprogram Breaking News fortsätter i höst – med Jessica Almenäs som programledare. Direktsänt, dagsaktuellt, och oförutsägbart  – och alltid med både hjärta och hjärna. I Breaking News med Jessica Almenäs blandar vi humor och allvar, vi möter aktuella och kända gäster och har givetvis väldigt roligt under tiden.  Sänds måndag-torsdag 22.00.

Södertäljepolisen

Tisdag 20 november 20.00

Mer information kommer snart.

The Big Bang Theory

Tisdag 20 november 21.00

Sheldon försöker bli kompis med Amys pappa. Men när Howard lurar bort pappan med sina trolleritricks har Sheldon inget annat val än att hänga med Amys mamma istället. Raj och Anu försöker sig på att vara intima.

Så mycket roligare

Tisdag 20 november 21.30

Gunde, Babben och gänget zappar mellan kanalerna och får bland annat se ett mordvapen dyka upp som ett brev på posten i Veckans brott och lära sig att stoppa upp husdjur i Go’kväll. Dessutom blir det lite kärlek på äldre dar i Ex on the beach Senior. Avsnitt 203 ligger enbart på Dplay.

Vägens hjältar

Onsdag 21 november 20.00

Pelle åker på ett larm där två lastbilar har kolliderat. En av förarna uppträder underligt, och polisen måste kallas in. Roiene kommer till undsättning när en skåpbil flyger av en biltransport i hög hastighet i Eugeniatunneln. Berra hjälper en kvinna vars bil strular efter att ha stått länge i ett garage. Putte stöter på stora problem när han ska bärga en buss som kört fast i lera.

Grey’s Anatomy

Onsdag 21 november 21.00

Teddy försöker berätta för Owen om graviditeten och Jo uppmuntrar Link att flirta med en av läkarna. En av Merediths patienter firar de dödas dag och läkarna minns människor som försvunnit ur deras liv.

Tunnelbanan

Torsdag 22 november 20.00

På Medborgarplatsen får en patrull problem när de ska avlägsna en man med en cykel och flera resenärer lägger sig i deras arbete. Yttre trafikledaren Johan försöker leta rätt på ett rådjur som har tagit sig in på spårområdet i Ropsten, och på Södermalmstorg trycker en bussförare på överfallslarmet.

Wahlgrens värld

Torsdag 22 november 21.00

Philippe har flyttat ut. Bianca är ledsen över att de inte klarade av att bo ihop, men samtidigt lättad över att toapappersförbrukningen i hushållet nu återgår till det normala. Pernillas klimakteriebesvär är tillbaka och hon svettas igenom ett möte med Emilia där hon har oerhört svårt att fokusera. Det är bara en vecka kvar till Christinas 80-årsfest och hon bjuder hem sin festfixare för att försöka få ihop alla detaljer. Bianca har släppt sitt nya varumärke, och Benjamin kommer till lanseringspartyt och överraskar med en exklusiv spelning.

Vem kan slå Anja och Foppa

Söndag 25 november 21.00

Utmanare: Thomas Ravelli och Jesper Blomqvist. Bl a tävlar de i den fysiskt påfrestande snurrstocken och den nervkittlande äggkastartävlingen ”Omeletten”. Blomqvist får problem bakom ratten och Ravelli slår sin vinnarskalle blodig i ballongburen.

 

Vecka 48

Sofias änglar

Måndag 26 november 20.00

Michelle var bara 13 år när hon fastnade i ett destruktivt leverne med droger och självskadebeteende. Vid 15 års ålder blev hon gravid, ett besked som förändrade hennes liv. Men samtidigt fick hon veta att hennes mamma Maggie drabbats av Parkinson. I dag bor Maggie, Michelle och hennes lille son Liam tillsammans i en lägenhet i Skogås som förfaller. De har ingen ekonomi till att renovera bostaden, och stressen över hemmet förvärrar Maggies hälsa. Hon är dessutom orolig över hur hennes dotters framtid kommer att se ut när hon själv blir allt sämre. Sofias änglar renoverar hela lägenheten så att Michelle kan ägna sig åt sin son och börja bygga på sin framtid – hon ska plugga klart grundskolan och börja jobba. För att inspirera Michelle ordnar Sofias änglar en överraskning: Michelle som älskar kläder får praktisera i Pernilla Wahlgrens klädbutik.

Säsongsavslutning: Hyséns

Måndag 26 november 21.00

Anton har bestämt sig för att träffa Glenns nya sambo Camilla tillsammans med Glenn och försöka ta tag i familjekonflikten. Helena bestämmer sig för att mitt under en viktig Liverpoolmatch hälsa på hemma hos Anton vilket inte är helt populärt. Glenn besöker ett äldreboende för att prata fotboll och dra några fräcka historier vilket kanske inte riktigt går som han har tänkt.

Södertäljepolisen

Tisdag 27 november 20.00

Mer information kommer snart.

Säsongsuppehåll: The Big Bang Theory

Tisdag 27 november 21.00

Sheldon och Amy blir förkrossade när de får veta av en rysk tidning att super-asymmetri redan har upptäckts och motbevisats. Den galet tävlingsinriktade Bernadette vill att Stuarts flickvän Denise ska lära henne spela videospelet Fortnite.  Tolfte säsongen återvänder efter årsskiftet.

Säsongsavslutning: Så mycket roligare

Tisdag 27 november 21.30

Lars Lerin, Stefan Löfven, Gunde Svan och Bert Karlsson hänger i TV-soffan. I tablån: Jocke och Jonna öppnar upp om sina lite ovanliga matvanor i Här är ditt kylskåp, Ernst Kirchsteiger sitter i Försäkringskassans telefonkö och Plura berättar sin mörka historia om Teddybjörnen Fredriksson.  Avsnitt 203 ligger enbart på Dplay.

Vägens hjältar

Onsdag 28 november 20.00

Thomas åker på en allvarlig olycka där en skärrad kvinna släpats i hög fart framför en tung lastbil. Två schweiziska turister krockar med en motorcyklist på väg till Arlanda och Pelle larmas till platsen. Berra åker till Ekerö där en rejält chockad tjej har kört på ett vildsvin, och Soffan larmas till en olycka i Gärdestunneln där hon får ett helt annat bemötande än vad hon räknat med.

Grey’s Anatomy

Onsdag 28 november 21.00

Catherine är i Los Angeles för att ta hand om en ny stiftelse och ber Meredith och Koracick resa dit så hon kan rådfråga dem. En sjuksköterska som är gravid kollapsar när hon pratar med Richard.

Säsongsavslutning: Tunnelbanan

Torsdag 29 november 20.00

Ordningsvakterna Abeir och Mecit springer rakt in i ett pågående slagsmål utanför T-centralen. I Sundbyberg har ungdomsvärdarna stött på en till synes drogpåverkad ung tjej och när ordningsvakterna kommer blir hon aggressiv. Europe har spelat på Gröna Lund och när tusentals personer ska ta sig hem samtidigt uppstår kaos bland bussar och spårvagnar.

Säsongsavslutning: Wahlgrens värld

Torsdag 29 november 21.00

Dagen för Christina Schollins 80-årsfest är äntligen här, efter månader av planering. Pernilla har ett enda uppdrag: att fixa tårtorna till partyt. Men när hon ska hämta upp tårtorna upptäcker hon att butiken ligger i Södertälje. Bianca blir vansinnigt irriterad på sin mor när hon inser att de måste ut på roadtrip för att få tag i tårtorna. Familj och vänner samlas till sist på Lagnö för att fira Christina och det blir en fin och känslosam tillställning fylld av sång och hyllningstal.

Vem kan slå Anja och Foppa

Söndag 2 december 21.00

Utmanare: Alpinstjärnan Frida Hansdotter och fotbollsgiganten Kim Källström. Utmanarna är kända för sin fysik, men tävlingarna sliter hårt på deltagarna då bland annat den stentuffa militära hinderbanan står på schemat. Alpinstjärnan Frida Hansdotter visar sig besitta näst intill omänskliga klätterkunskaper medan Kim Källström får problem med taktiken när det handlar om att skära upp och väga falukorv.

Vecka 49

Sofias änglar

Måndag 3 december 20.00

2014 opererades Micke för en elakartad hjärntumör. Läkarna måste operera bort en fjärdedel av hjärnan, och efter rehabilitering och många prover såg han ut att ha besegrat cancern. Två och ett halvt år senare kom chockbeskedet: tumören var tillbaka. Behandling sattes in omedelbart, men när den inte gav önskad effekt påbörjades ytterligare en lång cellgiftsbehandling. Hans hustru Emma kämpade under tiden för att få vardagen att flyta, med jobb, skola och förskola. I dag lider Micke av en svår hjärntrötthet efter alla tuffa behandlingar. Han är ljud- och ljuskänslig och måste vila för att klara av att vara med barnen i korta stunder. Familjen längtar efter att kunna vara tillsammans, men just nu hotas de att splittras för Mickes hälsas skull. Sofias änglar hjälper familjen genom att bygga ett helt ljudisolerat rum så att han kan vila ordentligt i sitt hem och kunna bli en närvarande man och pappa igen.

Världens tuffaste jobb med Adam Alsing

Måndag 3 december 21.00

Halt, kallt och vågigt – en sjösjuk Adam Alsing ger sig ut i de vilda vattnen utanför Västkusten och fiskar havskräftor. Adam testjobbar även som cirkusartist, jonglerar flaskor i en bar och försöker lista ut vad ”tornväktare” är för något.

Södertäljepolisen

Tisdag 4 december 20.00

Mer information kommer snart.

Reprisstart: The Big Bang Theory (dubbelavsnitt)

Tisdag 4 december 21.00

Leonard och Sheldon försöker tjäna extra pengar genom att gå till en spermabank för genier. De får möta sin nya vackra granne och gör allt för att bli hennes vän. Hon visar dem snart att de vet väldigt lite om att leva. Leonard försöker ställa sig in hos Penny och lovar att ta emot en försändelse, men när han blandar in Sheldon går hans försök att vara ridderlig käpprätt åt skogen.

Nu finns samtliga tidigare säsonger av The Big Bang Theory på Dplay, alla 255 episoder, samt de nya avsnitten ur tolfte säsongen som gick på säsongsuppehåll förra tisdagen.

Vägens hjältar

Onsdag 5 december 20.00

En lastbil har råkat ut för en kraftig däckexplosion och trafiksituationen blir allt mer kaosartad när de förbipasserande bilarna ignorerar de avstängda körfälten. Roiene rycker ut. Henrik åker och hjälper en man vars bil har blivit utsatt för ett omfattande sabotage. Thomas hamnar på ett ovanligt uppdrag, när det plötsligt ligger stora drivor av papper mitt på vägen. Glenn får stora problem när en tung lastbil kört fast mitt i ett villakvarter. Berra får poliseskort fram till en olycksplats där två bilar kolliderat våldsamt.

Grey’s Anatomy

Onsdag 5 december 21.00

Seattle drabbas av en storm och sjukhuset översvämmas av patienter. Alex och Jo blir fast hemma och bestämmer sig för att göra det bästa av situationen och ha en andra smekmånad. Meredith konfronterar Richard om att han måste får ordning på sitt liv.

Säsongsstart: Dessertmästarnas jul

Torsdag 6 december 20.00

Dessertmästarnas jul är tillbaka för att rädda julens gottebord och adventsbjudningar. Roy Fares, Magnus Johansson och Sebastien Boudet är tillbaka vid bakbordet, grillen, spisen, fritösen, frysen och ugnen för att säkra en riktigt god jul. I Dessertmästarnas jul dukar de upp till en härlig buffé av julens alla läckerheter. Det blir både klassiskt julgodis och några söta överraskningar när Dessertmästarna önskar alla den godaste av jular. I fyra episoder inspirerar Roy, Magnus och Sebastien till julens söta bak.

De ljuvligt juliga dofterna sprider sig direkt i första avsnittet när Magnus bakar en sachertårta, Roy gör både en saffranskaka och quinoa- och jordnötskolabitar och Sebastien bjuder på fyllda chokladmadeleinekakor.

Premiär: Ullared – julen är här

Torsdag 6 december 21.00

Systrarna Gunnel och Maritta från Hofors köper julklappar till varandra. Den glade shopparen Åke från Filipstad bygger ett pepparkakshus. Julbelysningssamlaren Rikard länsar varuhuset på utomhusbelysning tillsammans med sina två söner. Morgan och Ola-Conny har fått i uppgift att julpynta varuhuset. Del 1 av 2.

Final: Innebandy-VM

Söndag 9 december 15.00

Final i innebandy-VM. Herrarnas VM i innebandy spelas 1 – 9 december i Prag, Tjeckien.

Vem kan slå Anja och Foppa

Söndag 9 december 21.00

Hockeylegenden Börje Salming och friidrottsstjärnan Bianca Salming. Kommer Foppa att kunna rå på den största av de största? För konkurrensen står Börje Salming som gör entré tillsammans med mångkampardottern Bianca.

Vecka 50

Sofias änglar

Måndag 10 december 20.00

Sofia, Johnnie och Mattias åker tillbaka till familjer vars berättelser berört många tittare i tidigare säsonger.

Världens tuffaste jobb med Adam Alsing

Måndag 10 december 21.00

Adam tror att han är klippt och skuren för jobbet som chipstestare, men inser snabbt att det är mycket svårare än han trott. Och som hovslagare får du vara beredd på att bli sparkad av en häst. Adam? Han är INTE beredd. Dessutom provar han att jobba som spårsvetsare, och bjuder på bortklippta godbitar från säsongen som gått.

Södertäljepolisen

Tisdag 11 december 20.00

Mer information kommer snart.

Säsongsavslutning: Vägens hjältar

Onsdag 12 december 20.00

Det är dags att titta i backspegeln och återuppleva några av de mest dramatiska händelserna från Vägens hjältars gångna säsonger. Vi besöker några av de trafikanter som vi mött under resans gång och får höra våra hjältars egna reflektioner kring olyckor och möten som berört dem extra mycket. För det äldre paret Ingrid och Kjell förändrades allt den dagen då olyckan var framme på Centralbron mitt i Stockholm. Erik ångrar att han tog bilen den där dagen förra vintern när halkan var som svårast i Stockholm. För småbarnspappan Linus kastades allt omkull när och hans son var inblandade i en våldsam kollision. Ihab tänker ofta på den olycka som han och hans familj var inblandade in för två år sedan.

Säsongsuppehåll: Grey’s Anatomy

Onsdag 12 december 21.00

Mer information kommer snart.

Dessertmästarnas jul

Torsdag 13 december 20.00

Dessertmästarnas jul är tillbaka för att rädda julens gottebord och adventsbjudningar. Roy Fares, Magnus Johansson och Sebastien Boudet är tillbaka vid bakbordet, grillen, spisen, fritösen, frysen och ugnen för att säkra en riktigt god jul.

I andra avsnittet bakar Magnus Basel Leckerli, som är traditionella schweiziska kryddkakor med honung. Roy gör alla chokladälskares dröm – S’more brownies. Dessutom bjuder han på cakepops av lingoncheesecake. Sebastien gör espressosmakande marshmallows och vackra cigarette russe. S03E02. Nästa avsnitt sänds onsdag 19 december 20.00.

Ullared – julen är här

Torsdag 13 december 21.00

Morgan och Ola-Conny har julklappsinslagning och rimstuga. Livsnjutaren Kjell köper julklappar av mer vuxen karaktär till hustrun Rosemarie. Stamkunden Pierre från Fornåsa är på jakt efter en julflirt. Och det visar sig att Åke från Filipstad är en hejare på Jansons frestelse. Del 2 av 2.

Säsongsavslutning: Breaking News med Jessica Almenäs

Torsdag 13 december 22.00

Sveriges enda dagliga underhållningsprogram Breaking News fortsätter i höst – med Jessica Almenäs som programledare. Direktsänt, dagsaktuellt, och oförutsägbart  – och alltid med både hjärta och hjärna. I Breaking News med Jessica Almenäs blandar vi humor och allvar, vi möter aktuella och kända gäster och har givetvis väldigt roligt under tiden. S01E16. Sänds måndag-torsdag 22.00.

Säsongsavslutning: Vem kan slå Anja och Foppa

Söndag 16 december 21.00

Utmanare: Hockeylegenden Markus Näslund och simmargiganten Therese Alshammar. Allt från trampbilsrace till huvudräkning står på schemat. Anja tvingas gräva sig genom en grön vägg för hand, och Foppa får chansen att visa sin skridskoskicklighet.

Vecka 51

Säsongsavslutning: Sofias änglar

Måndag 17 december 20.00

Sofia, Johnnie och Mattias åker tillbaka till familjer vars berättelser berört många tittare i tidigare säsonger.

Säsongsavslutning: Södertäljepolisen

Tisdag 18 december 20.00

Mer information kommer snart.

Dessertmästarnas jul

Onsdag 19 december 20.00 (OBS dagen!)

I tredje avsnittet gör Magnus ett härligt rosa äppelmos med smak av ingefära, och ett grönt med kanel och kardemumma. Dessutom visar han hur man på egen hand kan göra en smakrik senap till julbordet. Roy bakar crispy reindeers och mums mums med smak av lingon. Och Sebastien gör saffransmunkar och flamberar fruktspett.

Säsongsavslutning: Dessertmästarnas jul

Torsdag 20 december 20.00

I fjärde avsnittet står julen för dörren och Magnus bjuder både på en mumsig mumma och en uppdaterad klassiker i form av en stollen pudding med brandy. Han grillar också rotselleri, rostar grönkål till smarriga chips och rör ihop en perfekt hollandaise. Roy bjuder på en black forest tiramisu medan Sebastien bakar vörtbröd och gör en Saint Honoré-tårta.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: