du läser...
Ny - NENT Group

REBECCA STELLA TILLBAKA SOM PROGRAMLEDARE FÖR JUBILEUMSSÄSONG AV PARADISE HOTEL

Rebecca Stella, Foto: Johnny Wohlin/Viafree

Rebecca Stella, Foto: Johnny Wohlin/Viafree

En ny säsong av Paradise Hotel börjar spelas in idag – och Rebecca Stella återvänder som programledare. Säsongen blir den tionde och ett jubileum med premiär redan i vår på TV3, Viafree och Viaplay.
– Det känns så otroligt grymt att vara tillbaka i mitt absoluta favoritprogram, säger Rebecca Stella.

Efter en succéhöst med Sveriges mest omtalade realityserie kommer nu en tidig julklapp till alla PH-fans. I dag börjar jubileumssäsongen av Paradise Hotel spelas in i Mexiko. Rebecca Stella återvänder som programledare efter ett års föräldraledighet och är mer peppad än någonsin.

– Även om jag lever ett busy life som mamma och med mina företag tvekade jag inte en sekund när jag fick frågan om att leda nästa säsong. Dessutom kommer ni få ta del av ännu mer av den lyxiga PH-världen och få följa mig behind the scenes på sociala medier, vilket är superkul. Med en sneak peak på deltagarlistan är det extra roligt att vara programledare för just jubileumssäsongen. Jag förväntar mig fireworks, säger Rebecca Stella.

Det blir Rebecca Stellas andra säsong för Paradise Hotel. Hon har tidigare även varit programledare för Viafree-programmet Studio Paradise.

– Det känns lyxigt att Rebecca Stella är tillbaka efter sin succéomgång med All Star-säsongen förra hösten och hon kommer sätta sin prägel på jubileet, säger Susanne Nylén presschef för Nordic Entertainment Group.

Jubileumssäsongen kommer innehålla flirtar och hyllningar till favoritögonblick från den tv-historia som Paradise Hotel hittills bjudit på.

– I nio säsonger har Paradise Hotel varit kronjuvelen i sin realitygenre och självklart blir det något alldeles extra nu när programmet firar jubileum. Jag tror och hoppas att PH-fansen kommer bli mer än nöjda och bjudas på en hel del glada och galna överraskningar. Den som längtar efter något gott tvingas också oftast att vänta för länge så självklart kommer vi med denna smällkaramell redan i vår, säger Susanne Nylén.

Säsong tio av Paradise Hotel har premiär våren 2019 på TV3, Viafree och Viaplay.
#paradisehotelse

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 19 andra följare

%d bloggare gillar detta: