du läser...
Pr - Poddradio

PODCASTS FRÅN I LIKE RADIO NU PÅ SPOTIFY

Nordic Entertainment Group i Sverige har en egen podcastplattform i I LIKE RADIO. Nu kommer poddarna även att finnas tillgängliga på Spotify. Från och med idag återfinns därmed samtliga I like radios podcasts i podcastutbudet på Spotify.
– Podcast växer snabbt som medium och vi välkomnar alla sätt att öka denna starka trend, säger Christer Modig, VD för Nordic Entertainment Groups radioverksamhet.

Nordic Entertainment Group, NENT Group, lägger i en ny växel i satsningarna på podcasts och gör I LIKE RADIOs poddar tillgängliga för lyssnarna på Spotify. Några av I LIKE RADIOs populäraste podcasts är Fallen jag aldrig glömmer med Hasse Aro, Seriemördarpodden med Dan Hörning samt Anty & Paris – i ärlighetens namn med Daniel Paris och Antonia ”Anty” Johnson. I det breda utbudet har till exempel Fallen jag aldrig glömmer med Hasse Aro toppat podcastlistorna i sin krimgenre under hösten.

– Podcast växer snabbt som medium och vi välkomnar alla sätt att öka denna starka trend. För att hitta nya lyssnare och målgrupper är det viktigt att våra poddar är tillgängliga på så många sätt som möjligt. Även om I LIKE RADIO är vår primära plattform så finns våra poddar redan idag på flertalet tjänster och spelare, och nu blir det även möjligt för Spotifys användare att ta del av NENT Groups utbud, säger Christer Modig, VD för Nordic Entertainment Groups radioverksamhet.

– Vi är väldigt glada över att välkomna I LIKE RADIO-poddarna till Spotify! Vi ser fram emot att låta såväl nya som gamla Spotify-användare ta del av det breda innehållet som de erbjuder, säger Jenny Hermanson, nordisk VD för Spotify.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: