du läser...
ny - tv4

Prisbelönta Paul Svensson lär ut grönsakernas magi på Köket.se

Paul Svensson, Foto: TV4

Paul Svensson, Foto: TV4

Köket.se fortsätter sin succésatsning på matlagningskurser online och lanserar nu den tredje kursen i ordningen – Skapa magi med grönsaker – tillsammans med prisbelönta kocken Paul Svensson. I linje med Pauls matfilosofi står grönsakerna och smakupplevelsen i fokus när han guidar kursdeltagarna genom tillagningssätt, tekniker och temperaturer – allt för att skapa perfekt resultat och hållbar njutning.

Paul Svensson är en av Sveriges främsta kockar med en meritlista som bland annat kock och kreativ ledare på flertalet toppkrogar, författare av ett antal kokböcker, jury i Sveriges Yngsta Mästerkock och nyligen aktuell i TV-programmet Maträddarna. Han driver prisbelönta Fotografiska Restaurangen med fokus på att låta växtriket spela huvudrollen. Paul blev tidigare i år även utsedd till årets innovatör för hans förmåga att skapa perfekta smakkombinationer med hållbarhet i fokus.

Det är också Pauls gröna matfilosofi – mat som både vi människor och vår planet mår bra av – som står i centrum när Köket.se nu lanserar den tredje kursen i serien av matlagningskurser online. I kursen lär Paul ut konsten att skapa fantastiska maträtter och smakupplevelser med grönsaker i fokus.

– Det känns otroligt roligt att få dela med mig av mina idéer kring hur man med hjälp av växtriket, och förhållandevis enkla knep, kan skapa ren magi på tallriken. Min stora förhoppning är självklart att kunna inspirera till nya smakupplevelser och ett grönare tänk i matlagningen – i dubbel bemärkelse, säger Paul Svensson.

För Köket.se är satsningen på en uttalad grön inriktning i kursutbudet ett sätt att svara upp mot svenskarnas ökade vilja att med miljö och hälsa i åtanke äta mer växtbaserat.

– Köket.se är ständigt under utveckling och vår främsta drivkraft är att erbjuda våra användare Sveriges bästa matupplevelse. För att göra det måste vi såklart vara lyhörda. Det är därför extra kul att nu kunna presentera en unik onlinekurs tillsammans med Paul som är en av de främsta i Sverige när det kommer till att skapa förutsättningar för en grönare matfilosofi, säger Camilla Everberg, kanalansvarig för Köket.se.

År 2018 utsågs Köket.se till Sveriges bästa matsajt av Internetworld. En bidragande orsak till framgången har varit just introduktionen av onlinekurser inom mat, dryck och bakning, något som speglas i det stora användarintresset för kurserna.

– Vi vet att det finns många som vill utvecklas i sin matlagning med hjälp av Sveriges främsta kockar. Onlinekurser gör det möjligt för alla att göra detta, oavsett var du befinner dig, när på dygnet du vill gå kursen och i vilken takt – du har alltid tillgång till en professionell kock som hjälper dig att utvecklas i köket, säger Fredrik Larsson, ansvarig för Kökets kurser.

Pauls Svenssons kurs Skapa magi med grönsaker finns tillgänglig från och med den 10 december på www.koket.se/kurser/grona-smaker och kostar 399 kr. Kursen består av 7 lektioner, totalt 3 timmar video, och till varje lektion finns det recept och övningar där du själv får laga och prova dig fram. Efter köp är kursens innehåll tillgängligt på obestämd tid.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: