du läser...
Pr - Dplay

Kärleksparen från Ex on the beach får egen Dplay-serie

Ex on the beach - Kärleksparen får premiär söndag den 16 december på Dplay. Foto: Dplay  Upphovsrätt: Dolay

Ex on the beach – Kärleksparen får premiär söndag den 16 december på Dplay. Foto: Dplay
Upphovsrätt: Dolay

De sökte ett äventyr – och fann kärleken.
Antonija och Jack, Adde och Anna-Lisa, Viktoria och Simon – tre par som alla fann varandra i Sveriges mest älskade dokusåpa, Ex on the beach Sverige.
Men hur klarar romantiken temperaturväxlingen från het drömsemester till slaskig vardag? I Ex on the beach – kärleksparen öppnar de dörren till sina hem och låter oss hänga med i småbarnsliv, bröllopsplaner, kärlek på distans och gnistrande passion.
Ex on the beach – kärleksparen får premiär på Dplay den 16 december.

De gav sig iväg för att leva singellivet med sol, bad, flirt och fest. De kom hem förälskade.
Fem säsonger av Sveriges största digitala realityserie, Ex on the beach Sverige, har genererat en hel massa bromance, systerskap och – inte minst – ljuv romantik.
Ex on the beach – kärleksparen får vi följa några av tittarnas favoritpar genom åren och se vad som har hänt i deras liv sedan de lämnade äventyret i paradiset.

Tittarna kan inte få nog av Ex on the beach Sverige, som sedan flera säsonger tillbaka har dominerat realitytittningen online. Hittills har den pågående säsongen hela 8,6 miljoner starter, och över 2,6 miljoner timmar har tillbringats tillsammans med gänget i säsong fem. Och nu kommer alltså en tidig julklapp till alla hängivna fans som bävar inför säsongsavslutningen den 20 december. Höstens succéomgång hinner inte ens ta slut innan Ex on the beach – kärleksparen tar vid.

Med premiär på Dplay den 16 december kommer vi två dagar i veckan att hänga med Ex on the beach-paren i allt de tar sig för i sin vardag.

Ex on the beach – kärleksparen produceras av Meter för sändning i 30 avsnitt på Dplay.

Paren är:

Viktoria Bergh och Simon Väliste

Viktoria och Simon har varit ett par sedan de träffades i Karibien 2015, i den allra första säsongen av Ex on the beach Sverige. Kärleken har verkligen blomstrat mellan dem. I dag är de är förlovade och har sonen Frank tillsammans. De lever ett lugnt villaliv i Enköping, och till våren väntar de sitt andra barn. Men vad hände med det uppskjutna bröllopet, och hur har det påverkat relationen att få barn?

Anna-Lisa Herascu och Andrijano Mijanovic

Den bitvis stormiga relationen mellan Adde och Anna-Lisa inleddes i den första säsongen av Ex on the beach Sverige. Redan i säsong två var de båda tillbaka i programmet – men då som ex. Och därefter var de på och av, till och från. När Anna-Lisa dök upp som Addes ex i den ännu pågående säsong fem visade det sig att de hade lite olika syn på sin nuvarande relationsstatus. I dag bor de varannan vecka hos Anna-Lisa i Olofström och varannan vecka hos Adde i Stockholm. Passionen och dragningskraften finns där. Men har de hittat tillbaka till kärleken, och kan Anna-Lisa lita på Adde efter alla svek?

Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl

Antonija och Jack träffades på Mauritius i säsong tre och har varit oskiljaktiga sedan dess. De är aktiva på sociala medier och har en välbesökt Youtube-kanal där följarna bland annat har fått följa med på flytten till deras nya gemensamma lägenhet i Stockholm. Det här är influencerparet som satsar helhjärtat på sin gemensamma karriär, men hur kommer det att fungera att både bo och jobba ihop?

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: