du läser...
Uncategorized

Våren 2019 på Discovery Networks kanaler

Våren är redan i full blom på Dplay och Kanal 5 – åtta säsongsstarter radar upp sig som ett pärlband denna vecka. Ikväll onsdag 16 januari 21.00 är det dags för Sofias änglar och imorgon torsdag 17 januari 21.00 är Wahlgrens värld tillbaka med den femte säsongen och Benjamins födelsedagsfirande.

Men även resten av våren bjuder på nystarter – missa inte Hyséns och Södertäljepolisen som båda är tillbaka med andra säsongen måndag 4 februari. Missa inte heller nya säsongen av Café Bärs, som inom kort tar plats på Dplay, sjätte säsongen av Ex on the beach Sverige och The Big Bang Theorys svanesång. Och mycket mer.

Kanal 5

Superstars 2019

Säsong 3 startar tisdag 15 januari 21.00

Åtta av våra allra största och mest framgångsrika idrottsstjärnor gör upp i stenhårda tävlingar i Superstars 2019. I slutändan kan bara en stå som ensam vinnare – och det kostar bokstavligen blod, svett och tårar. I Superstars 2019 är det dags för några av Sveriges största vinnarskallar att göra upp om den åtråvärda segern nere på Malta.

De som tävlar i årets upplaga av programmet är Sveriges främsta höjdhoppare genom tiderna, Stefan Holm och Kajsa Bergqvist, fotbollslegendaren Glenn Hysén, flerfaldiga Europamästarinnan Anna Lindberg, forne tennisvärldsettan i dubbel Jonas Björkman, OS-medaljören Emil Jönsson, OS-guldvinnaren Anna Jönsson Haag och den forna häckloppslöperskan Susanna Kallur med både EM-guld och VM-brons i bagaget. I säsongsstarten anländer åtta svenska idrottshjältar till Malta för att göra upp i en ordentlig kraftmätning. Tävlingarna drar igång direkt och deltagarna måste visa prov på enorm styrka och vilja i barr, dragkamp och sumobrottning.

Hyséns

Säsong 2 startar måndag 4 februari 21.00

Inspelningarna av den helt nya säsongen av Hyséns har precis startat och i centrum står, precis som förra säsongen, Glenn och Anton Hysén. Med stor värme och humor bjuder de återigen in tittarna till sitt härliga vardagsliv i Göteborg. Glenn Hysén är en av Sveriges bästa och mest populära fotbollsspelare genom tiderna. Det Glenn älskar mest i livet är att titta på fotboll, tjöta, dra en fräckis och ta en öl. En vanlig dag i Glenns liv kan bestå av en välgörenhetsmatch för sjuka barn, grilla och tjöta med vänner eller ta en resa till sitt älskade Liverpool. Med värme, humor och en stor portion Göteborgsvitsar tar Glenn under nästa år med Dplay- och Kanal 5-tittarna till Sveriges framsida, Göteborg.

Södertäljepolisen

Säsong 2 startar måndag 4 februari 20.00

I andra säsongen fortsätter vi följa några av Sveriges absolut bästa poliser. 120 poliser hanterar omkring 20 000 brott per år, och vi får följa med dem i deras väldigt varierande arbete. Vi följer patrullerande poliser som håller ställningarna inne i stan, radiobilarna som åker på pågående brott och utredarna som ska lösa komplicerade fall. I den andra säsongen av Södertäljepolisen får vi lära känna våra poliser lite mer på djupet. Vi får en ny inblick i tidigare omtalade brottsfall, bland annat ett vansinnesknivdåd, ett uppmärksammat supporterbråk och fallet där en adelsman som hotade att spränga Södertälje i luften.

Sommaren med släkten

Säsong 3 startar söndag 20 januari 21.00 på Kanal 5 och Dplay

Tittarsuccén Sommaren med släkten har två lyckosamma säsonger bakom sig på Kanal 5 och Dplay och komediserien med Peter Magnusson och Christine Meltzer i två av huvudrollerna har precis spelats in för en kommande tredje säsong. När sommarstugedramat fortsätter verkar Gunnar äntligen ha bestämt sig för att lämna över stugan till Jens och Åsa. Carro hittar nya grannar att bråka med och Bobo fortsätter att njuta av livet som vanligt.

I den nya säsongen får vi återigen träffa Christine Meltzer (Carro), Peter Magnusson (Jens), Rakel Wärmländer (Åsa), Christopher Wagelin (Bobo), Anki Lidén (Ingrid), Krister Henriksson (Gunnar) och Jonas Karlsson (ordföranden). Dessutom besöks sommaridyllen i Stockholms skärgård av nya kända gästskådespelare som Martina Haag, Amanda Ooms, Vanna Rosenberg och Marie Robertsson, samt av favoriter från tidigare säsonger som David Wiberg (Jocke), Olle Sarri (Björn), Henrik Norlén (Richard) och Joanna Eriksson (Jasmine).

Helt perfekt

Säsong 2 startade redan 25 december på Dplay, sänds även med start 20 januari 21.30 på Kanal 5

Kanal 5:s stjärntäta humorsatsning Helt perfekt, med Eva Röse, Johan Petersson, Adam Pålsson och Johan Ulveson i spetsen, har hyllats av kritikerna. Serien baseras på en av Norges största humorsuccéer, och kretsar kring Johan, en vänlig men självupptagen man med en besvärlig oförmåga att säga nej. Han strävar efter det perfekta livet tillsammans med sin sambo Eva (Eva Röse), men hamnar ständigt i onödigt krångliga och obekväma situationer både privat och i yrkeslivet. Andra säsongen startade redan 25 december på Dplay, och gästas av bland andra Alexandra Rapaport, Erik Johansson, Carina Berg, Dragomir Mrsic, Claes Malmberg, Vanna Rosenberg och Olle Sarri.

Wahlgrens värld

Säsong 5 startar torsdag 17 januari 21.00

Tittarnas favoritfamilj är tillbaka med en femte säsong av det flerfaldigt Kristallenbelönade succéprogrammet Wahlgrens värld. Pernilla och Bianca är hetare än hetast med hyllade shower, utsålda salonger och varumärkeslanseringar till höger och vänster. Men mor och dotter hittar ändå tid till att utöka familjen. Valparna Frankie och Sammy gör entré och bidrar med kärlek, mys – och en vårdnadstvist. Det blir också semesteräventyr, födelsedagsfirande, springmask, turnéliv och en dramatisk flytt i Sveriges mest älskade kändisfamiljI säsongsstarten är det årets viktigaste dag: Benjamins födelsedag! Pernilla har planerat en riktig överraskningsdag, men på väg till den första aktiviteten hamnar hon i konflikt med GPS:en och kör fel. Ett familjebråk utbryter när varken Benjamin, Oliver eller Bianca lyckas hjälpa sin mor att köra rätt. Bianca styr upp en fotografering för sitt sminkmärke och anlitar de vackraste modeller agenturen har att tillgå, men det blir problem när det visar sig att alla skönheterna är huvudet längre än Bianca själv.

Sofias Änglar

Säsong 12 startar onsdag 16 januari 21.00

Sofias änglar skapar rum att läka. För tolfte gången ger sig den älskade trion Sofia Wistam, Johnnie Krigström och Mattias Särnholm ut på en resa genom Sverige för att hjälpa människor som drabbats hårt av motgångar i livet. När sorg eller sjukdom vänder upp och ned på tillvaron finns sällan tid eller kraft över till att ta tag i renoveringar eller projekt i hemmet. Med hjälp av lokala hantverkare från hela landet sträcker Sofias änglar ut sina hjälpande händer för att ge avlastning där den behövs som mest, och låta drabbade familjer få tid och plats att samla kraft.

I säsongsstarten åker Johnnie, Mattias och Sofia för att träffa Jeanette som förlorade sin dotter Ebba den 7 april 2017. Ebba hade varit och sprungit med skolan för att samla in pengar till Barncancerfonden, och var på väg med bussen för att möta sin mamma, Jeanette. De pratade i telefon med varandra när Ebba kom fram till Sergels torg och klev av bussen. 30 sekunder efter att de lagt på luren slogs livet i spillror. Elvaåriga Ebba blev ett av offren i terrorattacken på Drottninggatan i Stockholm. Jeanette förlorade sitt enda barn, och sorgen och saknaden är överväldigande och ofattbar. Som en del i sorgearbetet har Jeanette startat stiftelsen Ebbas änglar, som stöttar barn och ungdomar att utveckla sina talanger inom kultur och idrott.

Ullared

Säsong 10 startar tisdag 15 januari 20.00

I vår är det säsongsjubileum för ett av Kanal 5:s genom tiderna mest populära program – Ullared! I den tionde säsongen får vi åter följa glada shoppingentusiaster som styr kundvagnen mot de stora fynden. Vi möter de rutinerade proffsen som vet precis vad de vill ha och navigerar hemvant mellan varuhusets hyllor. Vi träffar de välplanerade storshopparna som förberett inköpslista i månader, de nyfrälsta entusiasterna som aningen förvirrat och planlöst upptäcker varuhuset för första gången, samt stammisarna som lugnt njuter av en fika i sportbaren och gläds åt såväl gamla klassiker som varuhusets nya sortiment. Vi får givetvis träffa eldsjälarna Morgan och Ola-Conny, samt våra superstammisar systrarna Gunnel och Maritta från Hofors, Åke från Filipstad och Kjell från Österlen. Dessutom delar Gekås nya tillförordnade koncern-vd Boris med sig av varuhusets storslagna planer och spännande projekt. I säsongsstarten invigs ett nytt lägenhetshotell med motorsåg och Morgan och Ola-Conny försöker tillaga pizza på en grill.

Tunnelbanan

Säsong 9 startar torsdag 17 januari 20.00

För nionde säsongen i ordningen bevakar våra trygghetsoperatörer Stockholms tunnelbana och ser till att våra ordningsvakter, trygghetsvärdar och övriga arbetare i tunnelbanesystemet gör tunnelbanan till en trygg plats för Stockholms resenärer. Dagligen koordinerar de våra välbekanta väktare och värdar så att de ständigt är först på plats vid bråk och olyckor. Arbetarna i tunnelbanesystemet gör sitt bästa för att ingen ska råka illa ut, oavsett om det handlar om ett narkotikafall, pistoldrama eller knivhot mot resenärerna. I säsongsstarten hjälper trygghetsvärdarna Kelmend och Sahin en familj som ramlat i en rulltrappa, och ordningsvakterna Mallan och Jannika får ett brådskande larm om ett pågående slagsmål på Hötorget.

Vägens hjältar

Säsong 6 startar onsdag 16 januari 20.00

Trafiken rusar fram på Sveriges vägar. I stressen och trängseln är olyckor, köer och uttryckningar en del av vardagen. För att få kaoset att flyta så smidigt det bara går finns vägassistansen, bärgarna och larmoperatörerna alltid närvarande i en av landets tuffaste arbetsmiljöer. För femte säsongen följer vi tittarfavoriterna tillika bärgarna Soffan, Micke, Berra, bärgningsvalpen Signe och de andra hjältarna som med mod och skicklighet gör trafiken säkrare och mer effektiv. Nytt för den här säsongen är att vi också beger oss utanför huvudstadens myller. Till exempel bär det av till Falun och Örebro, där vi skapar några nya härliga bekantskaper när vi hänger med bärgarna i deras händelserika och stundtals dramatiska arbete. I säsongens första avsnitt följer vi Berra när han larmas till en olycksplats där en personbil färdats i hög hastghet mot trafikriktningen. TV-profilen Malou von Sivers råkar ut för ett fordonshaveri i en tunnel och Pelle kommer till undsättning.

Breaking News med Jessica Almenäs

Säsong 2 startar tisdag 22 januari 22.00

Direktsänt, dagsaktuellt, och oförutsägbart  – och alltid med både hjärta och hjärna. I Breaking News med Jessica Almenäs blandar vi humor och allvar, vi möter aktuella och kända gäster och har givetvis väldigt roligt under tiden. Sänds tisdag-torsdag, från vecka 6 sänds programmet måndag-torsdag 22.00.

Grey’s Anatomy

Säsong 15 fortsätter i vår

I vinterfinalen slog en storm till mot Seattle och personalen på Grey Sloan Memorial kämpade mot klockan för att rädda så många som möjligt. Jo och Alex blev strandade hemma och Meredith ställde Webber mot väggen.Teddy avslöjade sin hemlighet för Owen och Maggie fick reda på hur det står till på Catherine.

Under säsong 15 kommer Grey’s Anatomy också ta över Cityakutens rekord och bli sjukhusdramat med flest episoder. Cityakuten sändes i 331 ordinarie episoder och när vinterfinalen sänts har Grey’s Anatomy totalt 324 ordinarie avsnitt.

The Big Bang Theory

Final i vår efter tolv säsonger

Komediseriens sista säsong startade i september i USA och i oktober på Kanal 5. Nygifta Amy och Sheldon hänger sig åt sitt gemensamma projekt om super-asymmetri tills Leonard hittar en källa som bevisar att tesen inte håller. Howard och Bernadette kämpar med småbarnslivet och Raj planerar sitt bröllop med Anu. Under sista säsongen fortsätter de återkommande gästspelen från Amys föräldrar, som spelas av Kathy Bates och Teller.Tolfte säsongen avslutas i vår på Kanal 5 och är det sista vi ser av komediserien.

Dplay

Ex on the beach Sverige

Säsong 6 startar i vår på Dplay

Åtta partysugna singlar lämnar snöslask och julbordsrester för karibiska drinkar, trettiogradig värme och en glassig tillvaro i en luxuös villa med utsikt över det glittrande havet. Men även solen har sina fläckar, och inte ens paradiset är perfekt. När som helst, var som helst och hur som helst kan deltagarnas ex dyka upp och sabotera festen – eller lyfta den till oanade höjder.
Tittarnas älsklingssåpa Ex on the beach Sverige är tillbaka på Dplay i vår med en sjätte säsong fylld av kalabalik och romantik.

Café Bärs

Ny säsong kommer till Dplay i vår

Grabbarna i Café Bärs är tillbaka i en helt ny säsong på Dplay. Killarna måste lämna sin gamla pub, så Jocke ger sig på att bygga en ny. Östermalmsgänget i Club Bubbel försöker smutskasta Café Bärs på sociala medier. Pelle får en ny pappa. Och vem är det egentligen som saboterar när Pedda och Edda försöker gifta sig?

Här är ditt liv

Premiär på Dplay 25 december, nytt avsnitt 15 januari

Här är ditt liv är ett stycke TV-historia. Intervjuprogrammet, där en stjärna hyllas och överraskas av vänner och bilder från förr, är ett av de mest populära underhållningsprogrammen genom tiderna. Det numera klassiska formatet leddes mellan 1980 och 1991 av Lasse Holmqvist på SVT och var en sann lägereld som svenska folket samlades vid varje lördagskväll.

Nu kan Discovery Networks Sweden stolt berätta att Här är ditt liv äntligen kommer tillbaka, med Carina Berg som programledare. Fyra nya hyllningsprogram spelas in, och de stjärnor vars liv och karriärer vi får ta del av är skådespelaren och regissören Ewa Fröling (avsnittet släpps 15 januari), kriminologen och författaren Leif GW Persson, regissören och skådespelaren Felix Herngren och artisten, skådespelaren och TV-profilen Pernilla Wahlgren.

Filip och Fredrik presenterar

Nya titlar under våren på Filip och Fredriks egen kanal på Dplay

Nu storsatsar Dplay tillsammans med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson på dokumentärfilm. Under vinjetten Filip och Fredrik presenterar bjuds vi på alltifrån prisbelönta internationella dokumentärer till exklusivt och nyproducerat svenskt material – allt utvalt av och med initerade presentationer och eftersnack av Filip och Fredrik själva. Redan nu kan du bland annat se filmer som WeinerDiGThe Act of killing, Stefan Jarls Ett anständigt liv, Werner Herzogs Into the abyss: A tale of death, a tale of life och duons egna och hyllade Trevligt Folk Deluxe, Tårtgeneralen i Hollywood samt miniserien Två nötcreme och en moviebox. Under våren tillkommer även omtalade dokumentärer som I’m still here och Welcome to Leith, nya möten med spännande människor i formen av ”En dag med…” och mycket, mycket mer.

Två nötcreme och en moviebox

Miniserie på Filip och Fredriks egen kanal på Dplay premiär 23 december, två nya avsnitt kommer 15 januari

Hur var det egentligen att växa upp i Sverige på 80-talet, decenniet innan Sverige fick fart och susade in i den digitala framtiden? Det komiska, torftiga, märkliga, underbara decenniet när vi bänkade oss för de statliga informationsfilmerna i ”Anslagstavlan” för att vi desperat hoppades få se lite tecknat?

Den här dokumentärserien, som bygger på boken Två nötcreme och en moviebox – hisnande generaliseringar om uppväxten i DDR-Sverige, är något helt nytt: Ett historieprogram som till stor del bygger på en MAGKÄNSLA av vad som hände, och varför. Men serien förstärks också av namnkunniga svenskar som var mitt i smeten när det hände och som reder ut frågetecknen. Det är både en total nostalgifest och en ögonöppnande skildring av vad fan det var som EGENTLIGEN hände.

Helt perfekt

Säsong 2 startar redan 25 december på Dplay, 20 januari 21.30 på Kanal 5

Kanal 5:s stjärntäta humorsatsning Helt perfekt, med Eva Röse, Johan Petersson, Adam Pålsson och Johan Ulveson i spetsen, har hyllats av kritikerna. Serien baseras på en av Norges största humorsuccéer, och kretsar kring Johan, en vänlig men självupptagen man med en besvärlig oförmåga att säga nej. Han strävar efter det perfekta livet tillsammans med sin sambo Eva (Eva Röse), men hamnar ständigt i onödigt krångliga och obekväma situationer både privat och i yrkeslivet. Andra säsongen startar redan 25 december på Dplay, och gästas av bland andra Alexandra Rapaport, Erik Johansson, Carina Berg, Kristian Luuk, Dragomir Mrsic, Claes Malmberg, Vanna Rosenberg och Olle Sarri.

Kommande på Discovery Networks Sweden

Why we hate (arbetstitel)

Premiär under 2019

Denna nyproducerade dokumentärserie låter tittaren dyka ned i mänsklighetens djupaste avgrunder för att finna hatets existensberättigande. I serien inhämtas expertis från psykologi, neurologi, sociologi och historia för att hitta de vetenskapliga teorierna bakom hatets ursprung och upphov. Vad är dess syfte och varifrån kommer denna destruktiva känsla som avgjort så många människoöden och förändrat samhälle och historia? Och om vi kan finna hatets ursprung – kan vi även hitta sätt att stoppa eller förebygga det? Exekutiva producenter är Oscarvinnande Steven Spielberg och Alex Gibney (bla Enron: The Smartest Guy in the Room, Going Clear: Scientology & the prison of belief).

Över Atlanten (arbetstitel)

Premiär hösten 2019

500 mil på öppet hav. Utelämnade till vädrets makter – och till varandra. Den 19 januari mönstrar sex kända svenskar på en segelbåt i Las Palmas för att bege sig ut på sitt livs seglats. Tillsammans med tre erfarna besättningsmän ska de segla över Atlanten, hela vägen till den västindiska paradisön St Martin. Stiltje eller storm. En 17 dagar lång resa utan följebåtar där Agneta Sjödin, Viktor Frisk, Thomas Wassberg, Anna Lindberg, Markus Aujalay och Peter Magnusson kommer att lära känna både varandra och det stora havet på djupet. Till sin hjälp har de en tre man stark besättning ledd av Gunnar ”Gurra” Krantz, en av Sveriges mest erfarna seglare som tävlat internationellt i över 30 år. Programmet kommer att visas på Kanal 5 och Dplay hösten 2019.

Kanal 9

The Walking Dead

Säsong 9 tillbaka efter vinteruppehållet

Nionde säsongen, som blir Andrew Lincolns sista, är tillbaka efter vinteruppehållet i februari.

Eurosport

Vintersport

Vintersäsongen 2018/2019

Efter succén med vinter-OS i Pyeongchang i februari fortsätter Eurosport att leverera vintersport i absolut världsklass. Is och snö är underlagen, men mötena ändå heta, när världseliten gör upp i alpint, längdåkning, skidskytte, snowboard, curling, backhoppning, konståkning, nordisk kombination, freestyle och rodel. En spännande vinterresa till världscuper och mästerskapLängdskidåkningens långloppscup Ski Classics drar igång ordentligt i januari. Dessutom drar ländåkningens Tour de Ski och backhoppningens backhopparvecka igång med tävlingar i Toblach respektive Garmisch Partenkirchen. De stora höjdpunkterna är Alpina-VM i Åre 4-17 februari och Skidskytte-VM i Östersund 7-17 mars

Cykel

Giro d’Italia 11 maj – 2 juni

Möt cykelvåren med Eurosport. Populära kommentatorduon Roberto Vacchi och Anders Adamson är våra ciceroner bland endagsklassiker och etapplopp. Utbrytningar, kullerstenskörning, bergsetapper och klungspurter väntar när lopp som Milano-Sanremo, Liège-Bastogne-Liège, Flandern Runt, Paris-Roubaix och årets första stora etapplopp Giro d’Italia står på schemat. 11 maj går starten för girot i Bologna och sedan blir det 21 etappers jakt på den rosa ledartröjan till avslutningen i Verona 2 juni.

Grand slam-tennis

Australian Open först ut 14-27 januari

Eurosport levererar topptennis 2019 när samtliga fyra Grand Slam-turneringar direktsänds. Australian Open är först ut 14-27 januari. Danska stjärnan Caroline Wozniacki vann sin första Grand Slam-titel på hardcourten här förra året och Roger Federer sin tjugonde. 26 maj – 9 juni växlar vi underlag till Franska mästerskapens klassiska röda grus där Rafael Nadal ska försöka vinna turneringen för tolfte gången. Simona Halep vann sin första Gran Slam-titel här förra året.

Fotboll

FA-cupen, Carabou cup och Europa League

Direkt efter årsskiftet fortsätter Discovery och Eurosport sin storsatsning på engelsk toppfotboll när FA-Cupen och engelska ligacupen, Carabao Cup ska avgöras. Först ut den 5 januari i FA-Cupen är storlagen Manchester United, Chelsea, Arsenal och Liverpool.

Europa League är hetare än någonsin för de svenska tittarna. Malmö FF lottades mot värsta tänkbara motstånd, storklubben Chelsea. Det första mötet kommer att spelas i Malmö på Alla hjärtans dag, torsdagen den 14 februari. Returen är i London veckan därpå – torsdagen den 21 februari och båda mötena sänds på Kanal 9 och Eurosport player.

Innebandy

Svenska superligan

För alla innebandy-älskare fortsätter Discovery och Eurosports storsatsning på innebandy. Efter ett innebandy-VM i Prag där Eurosport storsatsade med full bevakning är det återigen dags att dra igång världens bästa innebandy-liga. En av höjdpunkterna att se fram emot är toppmötet mellan Storvreta som tar emot Falun 15 januari på Eurosport 1 och Eurosport player.

Snooker

VM 20 april – 6 maj

Det är en lång kö av snookerturnereringar på Eurosport (ofta med extrakanaler på Eurosport player) i vår. Från klassiska Masters i januari, med de 16 högst rankade i världen, till säsongsavslutningen med VM i Sheffield, 20 april – 6 maj, bjuder superstjärnan, och femfaldige världsmästaren Ronnie ”The Rocket” O’Sullivan på bolltrolleri, taktik, uthållighet och nervpärser tillsammans med övriga världseliten. Mark Williams är regerande världsmästare.

Discovery Channel

Tigerland

Sänds söndag 31 mars 19.00

Ett av världens största rovdjur är också ett av de mest hotade. De senaste årtiondena har den vilda tigerpopulationen sjunkit från över 100 000 till dagens circa 4000. Nu har flera länder vars naturområden befolkas av vilda tigrar, slutit sig samman i ett ambitiöst program för att försöka rädda de magnifika kattdjuren. Målet är att fördubbla tigrarnas antal till 2022 – som är tigerns år i den kinesiska tideräkningen. I den här dokumentären träffar vi naturvårdare i Indien och Bhutan som berättar om ansträngningarna för tigerns överlevnad.

Bad Chad Customs

Premiär måndag 18 februari 22.00

Bad Chad är ett unikum i branschen och en mästerlig hantverkare. Han har byggt sin verkstad mitt ute i ingenstans med sina egna händer och har en helt egen vision för vad han vill skapa. Chad och hans team använder allt möjligt för att förverkliga visionen och använder Chads hemsnickrade verktyg för att uppnå det de vill. Med fantasi och driv bestämmer sig Chad för att se om hans verkstad på vischan kan bygga sig ett rykte som gör verkstaden till en succé.

Våren bjuder på mer mycket Richard Rawlings när Garage rehab är tillbaka 21 januari och Fast n’ loud är tillbaka med nya avsnitt på måndagar lite senare i vår. American chopper återvänder senare under våren. Chasing classic cars startar sin tionde säsong redan tisdag 16 januari och Junkyard empire är tillbaka med fjärde säsongen tisdag 30 januari.

Ed Stafford: First man out

Premiär onsdag 16 januari 22.00

Äventyraren Ed Stafford är tillbaka senare i höst med nya serien Ed Stafford: First man out där superöverlevnadsexperten Ed utmanas av sex äventyrare och överlevnadsexperter från hela världen. De släpps alla på en plats som är extremt otillgänglig och ska försöka ta sig därifrån till civilisationen – så snabbt som möjligt. Bland annat följer vi Ed och hans utmanare genom Borneo’s mangroveträsk och Gobiöknens förrädiska och föränderliga sandlandskap.

Favoriter tillbaka

Mythbusters: Junior premiär lördag 2 februari 20.00

Mythbustersveteranen Adam Savage är tillbaka på Discovery Channel i februari – nu som programledare för nya Mythbusters: Junior. I säsongsstarten undersöker teamet om silvertejp kan användas för att bygga en säker fallskärm. Och så ger de sig ut på vägarna för att undersöka om däck av silvertejp skulle kunna ersätta vanliga. Mighty ships är tillbaka torsdag 24 januari med tionde säsongen och Deadliest catch återvänder med femtonde säsongen längre fram. Efter Gold rush ger vi oss åter ut på vandring med Parker Schnabel i tredje säsongen av Parker’s trail. Dessutom återvänder Alaskan bush people längre fram i vår och Gold rush: White water startar sin andra säsong i februari

TLC

Masterchef Australia

Säsong 10 startar 13 januari 20.00

MasterChef Australia firar tio säsonger genom att fortsätta leverera världens bästa matlagningstävling. De nya deltagarna kommer till studion för att visa sin kärlek till kokkonsten och visa domartrion Gary Mehigan, George Calombaris och Matt Preston att de förtjänar att vinna tävlingen. Nigella Lawson, Gordon Ramsay och Heston Blumenthal är några av de gästande kockarna som kommer att utsätta amatörkockarna för oanade prövningar denna tionde säsong. Dessutom medverkar brittiske prins Charles och hans maka Camilla i en stor catering-utmaning under säsongen.

Mama medium

Premiär torsdag 10 januari 21.00

Om man inte visste bättre skulle man tro att Jennie Marie Cancelmi var en helt vanlig morsa från Rochester, NY. Men det som inte syns på ytan är att Jennie Marie är en av traktens bästa mediala förmågor som hjälper människor få kontakt med sina älskade bortgångna släktingar och vänner. Dessutom är Long Island Medium tillbaka redan 12 januari med nya avsnitt ur säsong 8.

Favoriter tillbaka

Nya säsonger i höst

90 day fiancé: Before the 90 days är tillbaka med säsong 2 onsdag 23 januari och säsong 10 av Say yes to the dress: Atlantadyker upp tisdag 15 januari och tisdag 26 februari återvänder sextonde säsongen av Say yes to the dressMy 600 pound life är tillbaka torsdag 14 februari med säsong 7 och både Dr Pimple popper och Unexpected är tillbaka med nya avsnitt i februari.

Investigation Discovery

A murder in Mansfield

Tisdag 22 januari 22.00

När tolvårige Collier vittnade mot sin pappa 1990 var det den mest omskrivna och dramatiska rättegången dittills i deras hemstad i Ohio. Pojkens upprörande vittnesmål fällde pappan, en respekterad läkare, för mordet på mamman Noreen. Tjugosex år efter den turbulenta rättegången återvänder Collier som vuxen för att försöka läka såren efter mordet på mamman och rättegången mot pappan. Han planerar att konfrontera sin fängslade pappa och få svar på varför han fortsätter att framhålla sin oskuld.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: