du läser...
Pr - Kanal 5

Kändisarna kunskapstävlar i Alla mot alla med Filip och Fredrik

Alla mot alla med Filip och Fredrik, Stina Stjernkvist / Kanal 5

Alla mot alla med Filip och Fredrik, Stina Stjernkvist / Kanal 5

De är kända. Men hur allmänbildade är de? Har de koll på vad som händer i Sverige och världen i stort? I Kanal 5 och Dplays nya storsatsning Alla mot alla med Filip och Fredrik tävlar fjorton av våra mest folkkära kändisar i en stenhård kunskapskamp. Tävlar gör bland annat Camilla Läckberg, Alex och Amanda Schulman, Rickard Olsson, Martina Haag samt Idoljuryns  Alexander Kronlund, och programmet leds av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. Nu är det upp till bevis i Sveriges hårdaste – och roligaste – kunskapsbattle, varje måndag till torsdag kl 22 på Kanal 5 och Dplay med start den 4 mars.

Nu har det blivit dags för Sveriges kändiselit att gnugga geniknölarna. På vardagkvällarna i Kanal 5 och Dplay i vår får du som tittare se när sju kändislag tävlar i nya och rafflande tävlingsprogrammet Alla mot alla med Filip och Fredrik. Domare och programledare är som namnet antyder Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, själva meriterade tävlingsmänniskor med bland annat egna succéprogrammet Vem kan slå Filip och Fredrik på CV:t.

– Jag och Filip älskar kunskapstävlingar i alla former och har längtat efter att skräddarsy vår egen variant för TV. Allmänbildningen kommer självklart att stå i centrum men vägen fram till själva frågorna blir roligare än man kanske är van vid. Ämnena blir lite annorlunda också, som momentet ’Lever den jäveln?’ som testar om de tävlande vet om en känd människa är död eller levande. Sen har vi förstås en hel säck full av andra roligheter. Det här blir fan toppen, säger Fredrik Wikingsson.

I varje avsnitt möts två lag, och varje poäng kan bli avgörande. Bara fyra lag kan gå till semifinal, och bara ett kan stå som slutlig vinnare när det tjugofjärde och sista avsnittet har sänts.

– Vi och tittarna är otroligt förtjusta i tävlingsprogram, och här har vi ett perfekt och unikt nytt tillskott i genren. Med Filip & Fredrik vid rodret, och ett gäng oerhört vinnarsugna tävlande kändisar i burarna, så har vi alla ingredienser för ett otroligt spännande och roligt program på vardagskvällarna på Kanal 5 och Dplay i vår, säger Axel Eriksson, innehållsdirektör Discovery Networks Sweden.

Deltagare i Alla mot alla med Filip och Fredrik är:

Ebbot  Lundberg
Hanna Hellquist

 

Alexander Kronlund
Åsa Linderborg

Alex Schulman
Amanda Schulman

 

Rickard Olsson
Emma Frans

 

Erik ”Jerka” Johansson
Emma Molin

 

Olof Lundh
Martina Haag

 

Camilla Läckberg
Christina Saliba

Alla mot alla med Filip och Fredrik sänds måndag till torsdag kl 22.00 på Kanal 5 och Dplay med premiär måndag den 4 mars

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 19 andra följare

%d bloggare gillar detta: