du läser...
Pr - Discovery Channel, Pr - Dplay, Pr - Kanal 5, Pr - Kanal 9, Pr - TLC

Våren 2020 på Dplay

Emma Green, Magdalena Forsberg, Torgy Mogren, Jesper Blomqvist, programledare Jessica Almenäs, Hanna Marklund, Magnus Wislander, Peter Forsberg och Emma Igelström, Linus Hallsenius/Dplay och Kanal 5

Emma Green, Magdalena Forsberg, Torgy Mogren, Jesper Blomqvist, programledare Jessica Almenäs, Hanna Marklund, Magnus Wislander, Peter Forsberg och Emma Igelström, Linus Hallsenius/Dplay och Kanal 5

Bianca 25 – Årets fest

Premiär torsdag 6 februari på Dplay

Gör dig redo för fest! Bianca Ingrosso, en av Sveriges största influencers och mest älskade tv-profiler, har nyligen fyllt 25 år. Det firades med en storslagen nyårsfest på Fåfängan i Stockholm. I Bianca 25 – Årets fest bjuder hon in till festligheterna på Dplay. Vi får följa allt från festförberedelserna till själva 25-årsfirandet med överraskningar, familj, vänner, kändisar och ett sprakande tolvslag. Vi får dessutom se Philippes kärlekstal till Bianca och Benjamins fina hyllningsframträdande till sin syster. Ta del av årets fest på Dplay!

Bishara – från Instagram till Mello

Premiär fredag 24 januari på Dplay

Bishara Morad började sin sångkarriär som femtonåring med att sjunga covers på Instagram, där han även kom att upptäcktes av Laila Bagge. Bara månader senare stod han på scen i finalen av Melodifestivalen 2019 och kom på en andraplats med låten On My Own. I dokumentären Bishara – från Instagram till Mello får vi följa hans resa som berättas av bland andra Benjamin Ingrosso och Laila Bagge.

Superstars 2020

Säsong 4 startar tisdag 28 januari 21.00 på Dplay och Kanal 5

De är några av våra absolut mest folkkära svenska idrottshjältar. De har prisats världen över för sina bragder, VM-medaljer och olympiska guld. Nu är det dags för några av Sveriges största idrottsprofiler att göra upp om segern nere på Cypern.

De som tävlar om vinsten i årets upplaga av Superstars 2020 är en av världens bästa ishockeyspelare genom tiderna, Peter Forsberg, skidskyttedrottningen Magdalena Forsberg, Champions League- och VM-bronshjälten Jesper Blomqvist, skidlegendaren Torgny Mogren, en av världens bästa handbollsspelare genom tiderna Magnus Wislander, höjdhopparen Emma Green med både EM-silver och VM-brons, simmerskan Emma Igelström som vunnit VM-guld och fotbollsspelaren- och diamantbollenvinnaren Hanna Marklund som vunnit både EM- och VM-silver.

Superstars berättar allt

Premiär tisdag 28 januari på Dplay

Under inspelningen av fjärde säsongen av Superstars satte sig programledaren Jessica Almenäs ned med var och en av superatleterna Peter Forsberg, Magdalena Forsberg, Jesper Blomqvist, Torgny Mogren, Magnus Wislander, Emma Green, Emma Igelström och Hanna Marklund för att prata om deras liv och karriärer, om motgångar och segrar, om avtrycket de gjort i svenskarnas minnen och hjärtan.

Superstars på hemmaplan

Premiär i vår på Dplay

Superstars på hemmaplan möter Jessica Almenäs svenska idrottsikoner på deras hemmaplan för att ta reda på vad det är som gjort dem bäst i sin idrott, och för att träffa människan som gömmer sig bakom idrottstjärnan. Hon flyttar in i deras liv under några dygn och lever precis som de gör för att komma nära och förstå vad det har gjort för att bli så framgånsrika atleter som de är.

Välkommen till Köping

Premiär måndag 3 februari 21.00 på Dplay och Kanal 5

De blev Linda, Mats, Frasse och Tobbe med hela svenska folket när de första gången mötte tv-publiken 2007. Och nu är det varma och roliga gänget i Köping tillbaka, och flyttar in på Dplay och Kanal 5. Det har gått tolv år sedan kompisgänget från Köping klev in genom rutan och in i tv-tittarnas hjärtan. Nu till våren får vi återigen följa med i deras liv och vardag i Välkommen till Köping på Kanal 5 och Dplay. För även om åren gått och livet förändrats så håller vännerna ihop. Gängets solstråle Linda med fästmannen, korsordsälskaren och obotlige romantikern Lars-Åke. Mats, som alltid ställer upp för de andra och drömmer om kärlek och att ta körkort. Frasse, rastlös och den ständige rebellen. Tobbe, som alltid har en räv bakom örat (och en extra svordom på lut). Vi lär även känna nya Köping-profiler som ”Bröderna Bowling” och inte minst tjejtjusaren Åke, som är Mats bästa kompis och coachar honom både i bowling och kärlek. Ett helt vanligt och ovanligt liv fyllt av glädje, drömmar, krångel, kärlek och vänskap. I premiäravsnittet planerar Linda och vännerna en stor fest för Frasse som fyller 50. Festen ska bli en överraskning, och vännerna har fullt sjå med att shoppa, fixa och pynta utan att Frasse märker vad som är i görningen. Hjärtligt välkommen till Köping i vår på Dplay och Kanal 5.

Top Gear Sverige

Premiär i vår på Dplay

Brittiska succén Top Gear är ett av världens mest kända format och görs nu i en helt ny svensk version – Top Gear Sverige.

Folkkäre programledaren Adam Alsing, artisten Marko ”Markoolio” Lehtosalo och speedway-legendaren Tony Rickardsson leder programmet där de kommer att testa, prata och utmana varandra i bilrelaterade tävlingar. Precis som i den engelska versionen gästas varje program av en känd profil som intervjuas samt utmanas att köra en bana på kortast möjliga tid. Säsongens mästare koras i det sista avsnittet.

Top Gear Sverige är ett nordiskt samarbete mellan BBC Studios och Discovery Networks med premiär i vår på Dplay. Inspelningarna pågår för fullt runt om i Skandinavien.

Sommaren med släkten

Säsong 4 startar 19 januari 21.00 på Kanal 5 (från 22 december på Dplay)

Släkten är som vanligt värst. I fjärde säsongen av tittarfavoriten Sommaren med släkten återvänder vi till det inte alltid så idylliska semesterparadiset Räknäs i den svenska skärgården. Våra vänner Åsa, Jens, Carro och Bobo bråkar som vanligt med sina svärföräldrar och brottas (bokstavligen!) med tjuriga grannar. Dessutom får vi lära känna Noras nya pojkvän, Jens skändar en flagga av misstag, Carro hamnar i polisjakt på vattenskoter… ja, allt det där som hör sommar och semester till. I huvudrollerna ser vi som alltid Peter Magnusson och Rakel Wärmländer som Jens och Åsa, Christopher Wagelin och Christine Meltzer som Carro och Bobo, samt Anki Lidén och Krister Henriksson som Åsa och Carros föräldrar Ingrid och Gunnar. I detta kaotiska sommarnöje återser vi såklart även Jonas Karlsson, Martina Haag, Olle Sarri och många fler kända ansikten.

Helt perfekt

Säsong 3 startar 19 januari 21.30 på Kanal 5 (från 22 december på Dplay)

Äntligen! Dags för en tredje säsong av kritikerhyllade och flerfaldigt Kristallennominerade komedisuccén Helt perfekt där vi följer skruvade versioner av skådespelarna Johan Petersson, hans sambo Eva Röse och deras vänner. Det självupptagna paret hamnar ständigt i nya och obekväma situationer, ofta på grund av Johans monumentala oförmåga att sätta stopp och säga nej. Vi återser givetvis vännerna Adam Pålsson och Johan Ulveson samt ett stort antal kända svenskar i större och mindre gästroller. När vi möter Johan och Eva igen så är de på väg att ta sin relation till nästa nivå – separation. Eva har vänner som gått skilda vägar och anser därmed givetvis att detta är vad ett modernt förhållande behöver.

Familjen Lundell

Säsong 3 startar 13 januari på Dplay

Streamingsuccén Familjen Lundell återkommer i vår med en tredje och ännu roligare säsong. För i Sveriges största Youtubers Joakim och Jonna Lundells oförutsägbara liv finns bara ett läge – full gas framåt. Tillsammans med dottern Lunabelle, jobbpartnern Danjal och deras vänner och bekanta kryssar de mellan tv-inspelningar, boksläpp och galapremiärer i ett tempo som kan göra en elitidrottare yr av bara tanken. Samtidigt lever de ett helt vanligt småbarnsfamiljeliv fyllt av kärlek, lek, blöjbyten, gråt, skratt och gräl. Vardagen hos familjen Lundell är ofta kaotisk, aldrig tråkig – och nästan alltid underbart underhållande.

Sofias änglar

Säsong 14 startar onsdag 15 januari 21.00 på Dplay och Kanal 5

Sofias änglar hjälper människor som drabbats hårt av motgångar i livet. När sorg eller sjukdom vänder upp och ned på tillvaron finns inte tid och kraft till renoveringar eller projekt i hemmet. I den fjortonde säsongen av Sofias änglar besöker Sofia Wistam, Johnnie Krigström och Mattias Särnholm familjer runt om i Sverige och ger avlastning där den behövs som mest. I säsongstarten besöker de Frida Wallberg, som var en av Sveriges mest framgångsrika boxare. Efter en förödande knockout blev kampen för titeln en kamp för hennes liv. I somras försämrades hennes hälsa. Sofias änglar skapar ett tryggt boende, där Frida kan komma tillbaka till livet.

Wahlgrens värld

Säsong 7 startar torsdag 16 januari 21.00 på Dplay och Kanal 5

Sveriges mest älskade kändisfamilj är tillbaka. Bianca öppnar dörrarna till sitt nya hem på Östermalm, där hennes glammiga influencerliv möter tvättstugekaos, överfulla brevlådor och element som behöver luftas. Men trots att hon flyttat hemifrån hamnar hon och mamma Pernilla snabbt under samma tak igen när Pernilla renoverar hemma på Lidingö. Vi följer även Benjamin, som tar klivet in i vuxenlivet och flyttar hemifrån även han. Det blir också ett sagobröllop på Palma, kantat av skratt, tårar, stress, glädje och panikI säsongsstarten har Bianca flyttat in i drömlägenheten. Pernilla imponeras – men ifrågasätter mycket av renoveringen. Nu har Pernilla bara ett barn hemma som hon behöver ha koll på. Ändå missar hon att Theo börjat skolan efter sommarlovet. Bianca planerar bröllop.

Ex on the beach Sverige

Säsong 8 startar i vår på Dplay

Våra singlar intar en lyxvilla i Brasilien, redo för flörter, fester och en glassig tillvaro. Men inte ens paradiset är perfekt. När som helst, var som helst och hur som helst kan oväntade ex dyka upp och sabotera festen – eller lyfta den till oanade höjder. Tittarnas älsklingssåpa Ex on the beach är tillbaka på Dplay med en åttonde säsong fylld av drama och romantik.

Alla mot alla med Filip och Fredrik

Säsong 3 startar måndag 13 januari 22.00 på Dplay och Kanal 5

I två rosade säsonger har några av våra mest folkkära kändisar gjort succé i hyllade frågesportprogrammet Alla mot alla med Filip och Fredrik. Filip Hammar och Fredrik Wikingsson återvänder nu med en ny och ännu roligare, mer spännande säsong. Och vinnarkonceptet är det samma. Svåra och spännande kunskapsmoment, precis så roligt presenterade som bara Filip och Fredrik kan göra det. Kända svenskar möter varandra två och två, och varje poäng kan bli avgörande i kampen om de åtråvärda slutspelsplatserna. I november slog David Sundin och Suzanne Axell ut Olof Lundh och Martin “E-type” Eriksson i en rafflande dubbelfinal i andra säsongen. Nu är det upp till bevis igen – vilka kända svenskar tar hem äran i vår?

Gåshud med Filip och Fredrik

Premiär måndag 13 januari på Dplay

Under 2020 kommer Filip Hammar och Fredrik Wikingsson lista sina femtio mest oemotståndliga gåshudsögonblick på Dplay. I Gåshud med Filip och Fredrik kommer duon en gång i veckan gå igenom några av vår tids starkaste klipp, försöka hitta vad som faktiskt är kärnan i ett gåshudsögonblick – men framför allt: dela dessa fantastiska känslobomber med alla på Dplay. Den där omöjliga räddningen i sista sekunden. En helt vanlig knegare som för första gången ställer sig på en scen och sjunger huden av publiken och en hel värld. Klippet där ett barn får sina drömmar besannade och alla känslor bara svämmar över. Vi har alla nån gång suttit framför en skärm, telefonen eller TV:n och plötsligt och fullständigt övermannats av känslor, och fått gåshud.

Varje måndag 2020 kommer Filip och Fredrik visa, grotta ner sig i och njuta av klippen från händelser som har det där helt odefinierbara extra. Något äkta som gör att du får rysningar. Ett nytt avsnitt av Gåshud kommer att läggas upp varje måndag på Dplay under deras egen kanal Filip och Fredrik presenterar med start den 13 januari.

Ullared

Säsong 11 startar tisdag 28 januari 20.00 på Dplay och Kanal 5

Vi följer åter glada shoppingentusiaster som styr kundvagnen mot de stora fynden. Vi möter de rutinerade proffsen som vet precis vad de vill ha och navigerar hemvant mellan varuhusets hyllor. Vi träffar de välplanerade storshopparna som förberett inköpslista i månader, de nyfrälsta entusiasterna som aningen förvirrat och planlöst upptäcker varuhuset för första gången, samt stammisarna som lugnt njuter av en fika i sportbaren och gläds åt såväl gamla klassiker som varuhusets nya sortiment. Vi får givetvis träffa eldsjälarna Morgan och Ola-Conny, deras nya entusiastiska kollega Viktor som flyttat 140 mil från Kalix för att bli en del av Ullared-gänget, samt varuhusets superstammisar som bland andra Åke från Filipstad och Kjell och Rose-Marie från Österlen. Dessutom delar Gekås koncern-vd Boris med sig av varuhusets storslagna planer och spännande projekt.

Trafikpoliserna

Säsong 2 startar måndag 3 februari 20.00 på Dplay och Kanal 5

Ingen dag är den andra lik för trafikpoliserna på Stockholms vägar. En nykterhetskontroll kan innebära hela skillnaden mellan liv och död, och ett rutinstopp kan leda till stora polisinsatser. Detta kommer vi att få se exempel på när Kanal 5 följer de kvinnor och män som varje dag arbetar för att stoppa kriminaliteten på vägarna och göra trafiken till en säker plats för alla som vistas där. I programmet får vi både en inblick i trafikpolisernas varierande och stundtals dramatiska vardag och tillbakablickar på uppmärksammade händelser som utspelat sig i Stockholmstrafiken. Det blir också en och annan dråplig situation och tveksam bortförklaring i vägrenen när polisen stoppar förare som har svårt att följa hastighetsangivelserna.

Vägens hjältar

Säsong 8 startar onsdag 15 januari 20.00 på Dplay och Kanal 5

Trafiken rusar fram på Sveriges vägar. I stressen och trängseln är olyckor, köer och uttryckningar en del av vardagen. För att få kaoset att flyta så smidigt det bara går finns vägassistansen, bärgarna och larmoperatörerna alltid närvarande i en av landets tuffaste arbetsmiljöer. För sjunde säsongen följer vi tittarfavoriterna tillika bärgarna Glenn, Karin, Pelle, Putte, Berra, bärgningsvalpen Signe och de andra hjältarna som med mod och skicklighet gör trafiken säkrare och mer effektiv. Nytt för den här säsongen är att vi också beger oss utanför huvudstadens myller. Till exempel bär det av till Örebro och Jönköping där vi skapar några nya härliga bekantskaper när vi hänger med bärgarna i deras händelserika och stundtals dramatiska arbete. Dessutom besöker vi denna säsong även Norrköping och Gotland och följer bärgarna som arbetar där.

Fantastiska naturdokumentärer från BBC

Från 20 januari på Dplay

Nu kommer några av världens mest påkostade naturfilmer ur BBC:s skattkista av dokumentärer till Dplay. Redan i januari gör vi plats för prisbelönta mästerverk som Planet Earth, Blue Planet, Africa, Life och Frozen Planet. Under 2020 kommer vi löpande att lägga till fler titlar från BBC – bl.a. med Sir David Attenborough.

Richard Hammonds BIG

Premiär torsdag 16 januari på Dplay

Top Gear-profilen och motorjournalistikens daredevil Richard Hammond är tillbaka hos Discovery Networks med nya serien Richard Hammond’s BIG där den prisbelönte programledaren tar sig an världens största byggnader och maskiner. Bland annat får Hammond bege sig ned i världens längsta underjordiska tågtunnel och ta oss med bakom kulisserna ombord på ett fraktfartyg som är större än fyra fotbollsplaner. Förutom att besöka världens största människobyggda strukturer och byggnadsverk testar Hammond även hur det fungerar att styra, underhålla, bygga och sköta dessa jättebyggen. Han träffar doldisarna som kan allt om de gigantiska verken och lär sig vad som krävs för att se till att allt funkar.

Richard Hammond har tidigare gjort programmen Richard Hammond’s Crash course och Brainiac: Science abuse för Discovery Networks kanaler och är mest känd som programledare för Top Gear (tillsammans med James May och Jeremy Clarkson i 22 säsonger).

Grey’s Anatomy

Säsong 16 fortsätter torsdag 30 januari 20.00 på Dplay och Kanal 5

När sextonde säsongen av Grey’s Anatomy fortsätter kämpar brandmännen från Station 19 och läkarna på Grey Sloan för att rädda de kollegor som skadades på Joe’s. Bailey försöker hantera förlusten och Amelia funderar på konsekvenserna av insikten om vem som är barnets farSäsongen är tillbaka i USA 23 januari.

Sport

Allsvenskan och superettan

Premiär 5 april på Dplay

Väntan är över. För alla som älskar fotboll är Dplay hemvisten 2020. Från och med i år har Discovery Networks Sweden tagit över de exklusiva rättigheterna till Svensk Elitfotboll och därmed Allsvenskan och Superettan i ett avtal som sträcker sig över säsongen 2025. Samtliga 480 matcher från Allsvenskan och Superettan kommer att visas på Dplay. Dessutom kommer ca 30 matcher att visas på våra stora linjära plattformar, Kanal 5 och Kanal 9.

Karin Frick och Tommy Åström kommer att programleda Dplays fotbollssändningar. Alexander Axén, Diljen Otlu, Jonas Dahlqvist, Petra Svensson och Niklas Jarelind är några av de kommentatorer och experter som kommer att synas under sändningarna.

Vintersport

Ski Classics på Kanal 9

Det är högsäsong i pister och skidspår med världscuper, tävlingsserier och mästerskap. Kanal 9 direktsänder från Ski Classics med klassiska långlopp som Kaiser Maximilian Lauf (11/1), La Diagonela Engadin (18/1), Marcialonga (26/1), Toblach-Cortina (1/2), Jizerská Padesátka (9/2), Birkebeinerrennet (21/3), Reistadløpet (28/3) och Ylläs-Levi (4/4). På Eurosport blir det världscuper i alpint, längdåkning, skidskytte, rodel, freestyle, snowboard och nordisk kombination och dessutom VM i skidskytte från Anterselva (13-23 februari) och VM i skidflygning från Planica (19-22 mars).

Dagar kvar

Premiär 7 januari på Dplay

Svensk fotboll håller världsklass – på läktarna. Det här är berättelserna om några unika personer, i väntan på det bästa det vet. Serien är skapad av reportern Joel Segerdahl.

Europa league

Malmö FF – Wolfsburg tors 20 februari 20.00 på Kanal 9

Sveriges hopp i Europa lever – tack vare Malmö FF. Torsdagen 20 februari är det dags för Malmö FF att möta tyska storlaget Wolfsburg på bortaplan i åttondelsfinal.
Malmö FF vann Europa Leauge-gruppen efter att ha skrällt i den sista matchen i det nordiska derbyt mot FC Köpenhamn. Dessutom är storlag som Inter, Manchester United och Arsenal kvar i racet om Europa League-pokalen.

Tennis

Franska mästerskapen 24 maj – 7 juni

Pune, Rotterdam, Rio de Janeiro, Delray Beach, Dubai, Acapulco, Indian Wells, Miami, Houston, Monte Carlo, Barcelona, Budapest, Estoril, Madrid, Lyon och Rom. Våren är fylld av högklassig ATP-tennis på Eurosport och 24 maj – 7 juni väntar årets andra Grand Slam-turnering. I Franska mästerskapen, på Roland Garros klassiska röda grus i Paris, ska Rafael Nadal försöka spela hem herrturneringen för makalösa trettonde gången och Ashleigh Barty försvara damtiteln. Under 2020 direktsänder Eurosport alla fyra Grand Slam-turneringar, ATP-touren och Davis Cup-slutspelet.

Snooker

VM i Sheffield 18 april- 4 maj

VM i Sheffield 18 april – 4 maj är den självklara avslutningen och höjdpunkten på snookersäsongen 2019/2020. Världsettan Judd Trump vann förra året VM för första gången efter att ha besegrat fyrfaldige mästaren John Higgins med klara 18-9 i finalen. Hela världseliten kommer att vara på plats i klassiska Crucible Theatre liksom vid den rad turneringar som leder fram till VM.

Cykel

Giro d’Italia 9-31 maj

Cykelsäsongen på Eurosport tjuvstartade redan i början på januari men det är under våren den slår ut i blom. Mängder av endags- och etapplopp väntar på cyklisterna och tittarna. Klungspurter, utbrytningar, inhämtningar, bergsklättringar och taktik kantar vägen mot årets första stora etapplopp Giro d’Italia som cyklas 9-31 maj. Innan dess ska fyra av cykelsportens fem monument avgöras: Milano-Sanremo (21 mars), Flandern Runt (5 april), Paris Roubaix (12 april) och Liège–Bastogne–Liège (26 april). 27 juni – 19 juli väntar sedan Tour de France.

Kommande på Discovery Networks Sweden

Fullt hus

Premiär 2020 på Dplay och Kanal 5

Impulsiva Karin (Liv Mjönes) har aldrig riktigt hittat sitt kall i livet – till skillnad från sambon Henke (Fredde Granberg), vars dröm är att driva sin restaurang till absoluta toppklass. Men när restaurangen går i konkurs och drömmen i kras måste han svälja sin gastronomiska stolthet. Barskrapade och skamsna tvingas Karin och Henke flytta hem till Karins föräldrar, men intalar sig själva och alla andra att det bara är tillfälligt. Karins föräldrar, den nyblivne pensionären Lars (Sven Melander) och affärskvinnan Monika (Katarina Ewerlöf) får snart fullt hus, där pengaproblem och relationer plötsligt konkurrerar med det goda livet. Även Karins syster Josefin (Cecilia Forss) och hennes superrike make Max (Niklas Engdahl) dras till röran. Medverkar gör dessutom Fredrik Hallgren i rollen som Henkes barndomskompis Mårten, komikern Peter Apelgren som grannen Grimlund som retar gallfeber på Lars samt Minna Schlosser som Max och Josefins dotter Meja. Regisserar gör Leif Lindblom, som bland annat står bakom folkkära succéserierna Svensson, SvenssonHerngren och Ulvesson samt Cleo.

Över Atlanten

Säsong 2 spelas in i vår

En av fjolårets största tittarsuccér på Kanal 5 och Dplay kommer nu tillbaka. I slutet av januari seglar ett nytt gäng kända svenskar ut på öppet hav för en ny säsong av Över Atlanten. För ett år sedan begav sig sex kända svenskar ut på sitt livs resa. Ledda av erfarne världsomseglaren Gunnar ”Gurra” Krantz seglade Agneta Sjödin, Thomas Wassberg, Anna Lindberg, Peter Magnusson, Viktor Frisk och Markus Aujalay den 2700 sjömil långa och strapatsfyllda vägen mellan Gran Canaria och St Martin i Karibien. Och nu är det dags igen. Sex kända svenskar, ensamma på Atlanten tillsammans med kapten Gurra Krantz och ett tv-team. Utlämnade till varandra och det stora havet i tre veckor kommer våra seglare vara med om ett äventyr som inte likar någonting de tidigare upplevt. Den andra säsongen av Över Atlanten får premiär på Dplay och Kanal 5 hösten 2020.

Inför OS i Tokyo 2020

OS i Tokyo 24 juli – 9 augusti

Under sexton dagar vänds världens blickar mot den uppgående solens rike när det är dags för sommar-OS i Tokyo. På plats för att ta hem de åtråvärda OS-medaljerna tävlar bland annat Sarah Sjöström, Armand ”Mondo” Duplantis, Daniel Ståhl och det svenska damlandslaget i fotboll.

För att maximera OS-upplevelsen för det svenska folket kommer de största tävlingarna att visas i huvudkanalen, Kanal 5, som blir en renodlad OS-kanal dygnet runt.

 

Discovery Channel

Favoriter tillbaka

Premiär för Wheeler Dealers: Dream car måndag 2 mars 21.00

I Wheeler Dealers: Dream Car möter vi Wheeler Dealers-veteranen och bilhandlaren Mike Brewer och hans mekaniker-maestro Marc Elvis Priestly som tillsammans hjälper motornördar sälja skrothögen och byta den mot drömbilen. Premiär måndag 2 mars 21.00. Tillbaka under våren är även Gold rush White water säsong 3 som startar tisdag 10 mars 22.00, Alaskan bush people med femte säsongen onsdag 22 januari 21.00, nionde säsongen av Moonshiners startar onsdag 12 februari 22.00 och Deadliest Catch är tillbaka med ny säsong senare i vår på Dplay.

River of no return

Premiär torsdag 16 januari 21.00

Genom det förrädiskt vackra och vilda Frank Church i Idaho rinner en av nordamerikas sista otämjda floder – Salmon-floden – eller ”the river of no return”. Området kan bara nås med litet flygplan eller båt och människorna som lever runt floden är vana att klara sig själva och ta hjälp av varandra för att klara sig genom de långa vintrarna.

TLC

Masterchef Australia

Säsong 11 startar 1 januari med mini-marathon 18.00 på Dplay och TLC

Elfte säsongen av tittarnas favoritmattävling startar redan på nyårsdagen med ett mini-marathon på tre avsnitt. Säsongen blir den sista för namnkunniga domartrion Gary Mehigan, Matt Preston och George Calombaris som spelat in Master Chef Australia i ett decennium.

Favoriter tillbaka

Säsong 7 av 90 day fiancé startar tisdag 18 februari på Dplay och TLC

Outdaughtered är tillbaka med nya avsnitt ur fjärde säsongen torsdag 23 januari 19.00 (sändningstiden är 20.00 from februari). Femlingarna Busby fyller fyra och firar med att sluta med blöjor på natten. Adam har nytt jobb men de nya rutinerna gör Danielles vardag stressigare. Long Island medium är tillbaka torsdag 30 januari 22.00. Tisdag 18 februari startar sjunde säsongen av 90 day fiancé.

Animal Planet

 

Coyote Peterson: Brave the wild

Premiär söndag 15 mars 20.05

YouTube’s största och vildaste djurfokuserade kanal Brave Wilderness med Coyote Peterson, flyttar in på Animal Planet. Coyote tar med sig tittarna på utflykt i djurriket för att träffa världens mest älskade, missförstådda och underliga djur.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: