du läser...
Ny - Discovery Networks

Jens Fjellström klar för Discovery Networks Sweden

Namn: Jens Fjellström  Upphovsrätt: Bildbyrån

Namn: Jens Fjellström
Upphovsrätt: Bildbyrån

Med en bakgrund som fotbollsproffs på elitnivå samt två SM-guld som assisterande tränare för Malmö FF välkomnar Discovery och Dplay Jens Fjellström som ny expert för Allsvenskan och Superettan.

Från och med 1 januari står Discovery Networks Sweden och Dplay som ägare av de exklusiva rättigheterna för Allsvenskan och Superettan. Samtliga 480 matcher kommer att visas på Dplay under året och sen tidigare är det klart att Discovery värvat fotbollsexperterna Alexander Axén och Stefan Ishizaki.

Nu ansluter den forne landslagsspelaren och meriterade tränarprofilen Jens Fjellström som expert för att jobba med Allsvenskan och Superettan på Discoverys olika plattformar.

– Jag ser fram emot att jobba med några av de duktigaste tv-hantverkarna som jag känner till, både framför och bakom kameran. Vem vill inte vara del av en produkt som engagerar så väldigt många med både hjärta och passion i dess finaste form säger Jens Fjellström.

Förutom Allsvenskan och Superettan kommer Jens Fjellström även att arbeta med Europa League, FA-cupen, engelska ligacupen med mera.

– Vi är enormt glada över att Jens Fjellström ansluter. Han är en av Sveriges bästa och mest folkkära experter och det är få i fotbolls-Sverige som besitter en sån kunskap och erfarenhet. I Jens får vi en karismatisk stark expert som vågar säga vad han tycker.

– Sen Jens slutade som expert 2016 har han jobbat i många olika roller, bland annat som scout, assisterande tränare och senast på ett internationellt sportanalysföretag. Det passar oss perfekt och vi tror att han bland mycket annat kan utveckla vårt sätt att presentera analyser. Jag är säker på att han kommer göra Allsvenskan och Superettan på Dplay till något alldeles extra, säger Marcus Törngren, redaktionschef Discovery Networks Sweden.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: