du läser...
Ny - Discovery Networks, TV/Satellit nyheter

Discovery och Telia överens om nytt distributionsavtal

Discovery och Telia har idag nått en överenskommelse om ett nytt distributionsavtal. Därmed kommer Telia kunna erbjuda sina kunder fortsatt tillgång till Kanal 5 och nio andra Discoverykanaler, och dessutom även Discoverys streamingtjänst Dplay. Kanalerna beräknas återkomma under söndagen.

Kanalerna som nu kommer tillbaka till Telias kunder är Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, Investigation Discovery, Animal Planet, TLC och Discovery Science. Telia får även möjligheten att återförsälja Dplay, Nordens snabbast växande streamingtjänst.

– Vi är mycket nöjda med att vi nu har hittat en lösning på den här situationen och att Telias alla kunder kan se våra kanaler igen. Vi har ingått ett långsiktigt och framåtblickande partnerskap med Telia, som säkerställer att deras kunder får tillgång till alla våra kanaler. Telia får också möjligheten att återförsälja Dplay, Nordens snabbast växande streamingtjänst, som med sitt starka innehåll kring sporträttigheter och svenska lokalproduktioner är ett fantastiskt tillskott för Telias kunder, säger Nicklas Norrby, vd på Discovery Networks Sweden.

– Att vi nu är överens är bra för båda parter och inte minst för Telias kunder. Nu är vi glada över att kunna fokusera fullt ut på att skapa underhållning av hög kvalité och samla tittare runt viktiga sportevenemang som Allsvenskan och OS, säger Nicklas Norrby.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 19 andra följare

%d bloggare gillar detta: