du läser...
Ny - C More

C More ger en tillfällig rabatt på sina sportpaket på grund av Corona

Coronavirusets spridning runt om i världen har gjort att en stor mängd av de sportligor som C More sänder har pausats, ställts in eller skjutits upp. C More väljer därför att under en period rabattera priset på paketen Mycket Sport och All Sport.

– Med anledning av hur de extraordinära åtgärder som vidtagits på grund av Corona har påverkat sportevenemang runt om i världen kommer C More tillfälligt att rabattera samtliga sportpaket. Nytt tillfälligt rabatterat pris blir 139 kronor och gäller från och med i dag. C More är Sveriges ledande premiumleverantör och vi har ett mycket starkt utbud som alla våra användare kan ta del av. Hos C More finns stora svenska originalserier som Tunn is, Hamilton, Solsidan och Gåsmamman samt svenska och internationella storfilmer. Vi kommer också fortsätta att addera ännu mer nytt spännande innehåll på C More framöver, säger Mathias Berg, vice VD TV4 Media.

Majoriteten av C Mores sporträttigheter som finns i paketen Mycket Sport och All Sport har för tillfället pausats, ställts in eller skjutits upp. Bland annat SHL, Hockeyallsvenskan, Svenska Cupen i fotboll, La Liga, Serie A, SM-slutspelet i handboll och PGA-touren i golf.

Den tillfälliga prisändringen gäller för både befintliga och nya kunder från och med i dag. Priset gäller tills vidare och kan komma att ändras.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: