du läser...
Ny - SVT

Mer Allsång på Skansen med Sanna Nielsen

Programledare Sanna Nielsen, Foto: Viktor Fremling /SVT

Programledare Sanna Nielsen, Foto: Viktor Fremling /SVT

Att Sanna Nielsen kommer att leda Allsång på Skansen sommaren 2021 stod klart när hon berättade det för tv-publiken i slutet av sommarens sista sändning från Sollidenscenen.

– Jag är så glad över att få förtroendet att än en gång få leda detta älskade program som också betyder så mycket för mig. Somrarna här på Skansen är det bästa jag vet och jag längtar redan efter att få sjunga allsång igen. Nästa år hoppas jag att vår älskade publik som vi har saknat så, är tillbaka säger Sanna Nielsen, programledare för Allsång på Skansen.

– Jag hoppas och tror att vi denna annorlunda och begränsade sommar har bidragit till att ge tv-publiken en ljusglimt och en stunds avkoppling varje vecka. Möjligheten att koppla upp sig och sjunga med i DUO-appen har dessutom gjort Allsång på Skansen än mer tillgängligt för alla och har varit mycket uppskattat. Sommarens fantastiska artister, vår underbara orkester, allsångskören och helt unika Sanna Nielsen har, trots avsaknaden av publik på plats, burit och drivit programmet med full kraft och hög energi. Jag är så glad och tacksam att Sanna fortsätter Allsångssommaren 2021, säger Per Rådelius, projektledare för Allsång på Skansen.

Sanna Nielsen började som programledare för Allsång på Skansen sommaren 2016, då hon tog över efter Petra Marklund. Under de fem somrar som Sanna Nielsen varit programledare på Sollidenscenen har det aldrig regnat under sändningen mellan kl 20.00-21.00, något som måste anses vara något av ett rekord. Vi ser fram emot ännu en Allsångssommar 2021.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 19 andra följare

%d bloggare gillar detta: