du läser...
Pr - C More

Ladda upp inför årets mysigaste högtid – här är C Mores alla julfilmer

Julen närmar sig och i år är det kanske mer aktuellt än någonsin med hemmamys framför tv:n.
C More bjuder på härligt julinnehåll med både nya och gamla julkalendrar, samt julklassiker som Love Actually, The Holiday och Tomten är far till alla barnen

Julfilmer på C More:

Elf
En bebis från ett barnhem hamnar på Nordpolen och uppfostras av en tomtenisse. I vuxen ålder bestämmer han sig för att resa till New York för att hitta sin riktiga pappa. Denne visar sig dock vara en girig affärsman som strukits från jultomtens lista över snälla barn. Will Ferrell spelar den naive tomtenissen Buddy i denna julkomedi där vi också ser Zooey Deschanel, James Caan och Peter Dinklage.

Gremlins
Klassisk skräckkomedi där tonårige Billy får ett gullligt och lurvigt litet husdjur i julklapp – en så kallad mogwai som han döper till Gizmo. Krabaten kommer med tydliga skötselråd; håll honom borta från vatten och starkt ljus, och vad du än gör – mata honom aldrig efter midnatt. Det hela får oanade konsekevenser när det visar sig vara svårt att hålla den nya familjemedlemmen i styr.

Grinchen
Grinchen är en vresig typ som bor uppe på ett högt berg, med hunden Max som enda sällskap. Därifrån blickar han ner på invånarna i Vemdalen som varje år stör honom med sitt högljudda julfirande. Tilll slut bestämmer han sig för att stjäla julen, men kanske kan en godhjärtad flicka få honom på andra tankar? Animerad familjefilm av bolaget bakom filmer som Dumma mej, Sing och Husdjurens hemliga liv.

Jag kommer hem igen till jul
Musikfyllt drama om världsartisten Simon (Peter Jöback) som kommer hem till Sverige för att fira jul med familjen i det lilla samhället där han växte upp. Hans bror Anders (Johannes Kuhnke), som alltid levt i skuggan av sin bror, arrangerar den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Men allt blir inte julefrid och snart konfronteras han med gamla minnen och familjehemligheter.

Love Actually
Stjärnspäckad romantisk komediklassiker om en lång rad människors relationer och jakt på kärlek i London kring juletid. Här möter vi allt från nya kärlekar till mångåriga äktenskap, varm vänskap och självaste premiärministern som blir förtjust i en stabsmedlem. För manus och regi står Richard Curtis, manusförfattaren bakom moderna klassiker som Notting Hill och Fyra bröllop och en begravning.

The Holiday
Romantisk komedisuccé om amerikanska Amanda (Cameron Diaz) och engelska Iris (Kate Winslet) som på varsitt håll blivit svikna av männen i sina liv. När de hittar varandra på en bostadssajt bestämmer de sig för att byta liv med varandra i två veckor – ett hus i Kalifornien mot en stuga i England. Ett byte som för med sig nya möten och oanade följder. I övriga roller syns Jude Law och Jack Black.

Tomten är far till alla barnen, premiär 1 december
Sara bor med sin sambo Jan och hennes fyra barn från ett tidigare förhållande. Till jul bestämmer hon sig för att bjuda in sina tre ex-makar, och deras nya familjer, för ett gemensamt firande. Det kommer att bli en händelserik och intrigfylld helg full av överraskningar. Julkomedin ”Tomten är far till alla barnen” är regisserad av Kjell Sundvall.

Ett päron till farsa firar jul, premiär 3 december
Klassisk julkomedi där vi återser familjen Griswold som håller sig inom hemmets lugna vrå efter två galna semestrar. Pappa Clark (Chevy Chase) gör sitt bästa för att förbereda en perfekt jul med familjen och har bjudit in flera ur den närmaste släkten. Men redan när julgranen skall införskaffas börjar det blir kaos, och det blir inte bättre när julljusen ska upp och det kommer oväntat besök.

Andra julfilmer på C More:

Astrid Lindgrens jul

Pettson & Findus: Tomtemaskinen

Pettson & Findus: Juligheter

I’m Not Ready For Christmas

12 Gifts of Christmas

Broadcasting Christmas

Christmas Land

The Dog Who Saved Christmas Vacation

Sharing Christmas

A Song for Christmas, premiär 25 november

A Christmas to Cherish, premiär 25 november

Looks Like Christmas, premiär 25 november

Santa Squad, premiär 25 november

A Christmas Break, premiär 25 november

Christmas at Graceland, premiär 1 december

Christmas at Graceland: Home for the Holidays, premiär 1 december

Christmas at the Plaza, premiär 1 december

The Christmas Club, premiär 1 december

Christmas in Evergreen, premiär 1 december

Christmas in Evergreen: Tidings of Joy, premiär 1 december

A Christmas Love Story, premiär 1 december

A Christmas to Remember, premiär 1 december

Christmas Under the Stars, premiär 1 december

Christmas Wishes and Mistletoe Kisses, premiär 1 december

A Nutcracker Christmas, premiär 1 december

Our Christmas Love Song, premiär 1 december

Årets julkalender på C More:

Tinka och kungaspelet, ett avsnitt per dag 1-24 december
Årets julkalender på C More. Splittring hotar när kung Storm uteblir från sin dotter Tinkas planerade kröning, och tomtarnas rike plötsligt står utan regent. För att värna freden måste Tinka trotsa sina egna osäkerheter och utmana några av rikets tuffaste krigare i en dramatisk kamp om tronen. Tinka och kungaspelet är en fristående uppföljare till den framgångsrika danska julkalendern Tinkas juläventyr, som sändes i fjol på C More.

Äldre julkalendrar på C More:

Tinkas juläventyr

Tjuvarnas jul

Hotell Gyllene Knorren

Barna Hedenhös uppfinner julen

Piratskattens hemlighet

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: