du läser...
Uncategorized

Affärsansvaret för C More flyttar till Telia

Casten Almqvist
Fotograf: TV4

Affärsansvaret för streamingtjänsten C More kommer att flytta från TV4 Media till Telia i Sverige och Finland. Enligt den plan som nu har slagits fast sker flytten i början av 2021.

– Det här kommer att ge C More det raketbränsle som är hela poängen med att Telia förvärvade vår verksamhet, säger Casten Almqvist, VD TV4 Media.

Beslutet fattades redan den 13 oktober 2020. Med den här förändringen kommer Telias kundnära aktiviteter inom TV samlas hos Telia i Sverige och Finland.

– Det är glädjande att nu kunna berätta lite mer om hur användarna kan dra nytta av att TV4 Media ägs av Telia. Nu samlar vi kraft och kompetens inom ett och samma team. Genom att kombinera Sveriges bästa nät, Folknätet, med enastående programinnehåll kommer vi bjuda publiken på en helt ny värld av digitala upplevelser, säger Casten Almqvist, VD TV4 Media.

TV4 Media har fortsatt det fulla ansvaret för reklam-tv-kanalerna TV4 och MTV. Parallellt intensifierar TV4 Media arbetet med att ta fram Nordens bästa tv-upplevelser för användarna genom att köpa in, skapa och leverera programinnehåll till C More.

– C More samlar familjen runt unikt svenskt och finskt programinnehåll. Ett fint exempel är julens stora premiär ”Se upp för Jönssonligan” som lär bjuda både unga och gamla på välbehövliga skratt när filmen strömmas ute i svenska hem, säger Casten Almqvist.

Den nya organisationen väntas vara på plats 1 februari 2021. Ett antal medarbetare som i dag på olika sätt arbetar med C More på TV4 Media har föreslagits gå över till Telia i Sverige och Finland.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: