du läser...
pr - TV 4

Karl Fredrik på Österlen får eget nyårsprogram

Karl Fredrik och hans sambo Petter tillsammans med djuren.  Fotograf: TV4

Karl Fredrik och hans sambo Petter tillsammans med djuren.
Fotograf: TV4

I våras gjorde TV4:s nya gröna livsstilsprogram Karl Fredrik på Österlen succé bland tittarna. Nu står det klart att Karl Fredrik och hans sambo Petter även kommer att förgylla avslutningen på året med det nya programmet Karl Fredriks nyår.
– Det kommer att bli ett härligt firande på Eklaholm och jag hoppas att tittarna vill vara med och skåla genom rutan, säger Karl Fredrik Gustafsson.

Trädgårdsmästaren och floristen Karl Fredrik Gustafsson slog igenom över en natt i våras när Karl Fredrik på Österlen hade premiär på TV4. Det stod tidigt klart att programmet får en ny säsong nästa år – men redan dagen innan nyårsafton välkomnas tittarna tillbaka till Eklaholm på vackra Österlen, där Karl Fredrik bor och verkar tillsammans med sin sambo Petter Kjellén och deras djur.

– Det finns många underbara julprogram men till nyår har det funnits ett tomrum tycker jag. Det känns fantastiskt att få möjlighet att inspirera tittarna till hur man kan skapa ett magiskt firande med blommor och dekorationer, säger Karl Fredrik Gustafsson.

I programmet Karl Fredriks nyår kommer tittarna bland annat få tips om hur man kan ta vara på årets julblommor och förvandla dem till häpnadsväckande nyårsdekorationer.

– Jag och många med mig älskar blommor och jag tror att det är viktigare än någonsin att omge sig med vackra saker det här nyåret. En liten nyårsbukett och något gott att dricka och äta tycker jag att man ska försöka unna sig och det hoppas jag kunna inspirera till, säger han.

– Tittarna kan inte få nog av Karl Fredrik och det här blir som en liten nyårspresent till dem. Programmet är fullspäckat med inspiration och glädje – och så lite glamour såklart, säger Caroline Norrby, exekutiv producent på TV4.

Karl Fredriks nyår sänds onsdagen den 30 december klockan 20:00 på TV4. Det kommer även att finnas på TV4 Play

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: