du läser...
Ny - Danmarks radio, Ny - TV2 Danmark

DR och TV 2 Danmark delar på rättigheterna till Olympiska spelen

olymiska spelenDR og TV 2 deler rettighederne til De Olympiske Vinterlege Beijing 2022 og De Olympiske Lege Paris 2024.

DR og TV 2 har sammen købt rettighederne til både De Olympiske Vinterlege Beijing 2022 og De Olympiske Lege Paris 2024. I forvejen har DR allerede rettighederne til De Olympiske Lege Tokyo 2021 sammen med Discovery Networks.

DR’s mediedirektør Henriette Marienlund siger:

– Vi er utroligt glade for denne aftale, da De Olympiske Lege er verdens suverænt største sportsbegivenhed. Vi ved, at sport er noget af det, der er allerbedst til at binde os sammen som nation. Derfor er det en vigtig public service-opgave for DR at sikre adgang for hele befolkningen, så vi sammen kan følge de danske medaljehåb og andre højdepunkter.

Henriette Marienlund er især glad for, at De Olympiske Lege Paris 2024 er med i aftalen, da et sommer-OL i dansk tidszone giver en helt unik mulighed for at samle befolkningen om de danske sportsfolks præstationer.

– Som public service-udbyder er det også vigtigt for DR at vise sportens store mangfoldighed ved en begivenhed som De Olympiske Lege. Mange af de mere smalle sportsgrene, som ellers har svært ved at få mediernes opmærksomhed, får her mulighed for at vise sig frem, siger Henriette Marienlund.

Hvordan sportsgrenene i 2022 og 2024 fordeles mellem DR og TV 2 afgøres senere, men de vil blive fordelt ligeligt imellem de to partnere.

Sportsgrene er fordelt

Hvad angår De Olympiske Lege Tokyo 2021 har DR og Discovery Networks Danmark allerede fordelt de mange sportsgrene imellem sig. Legene skydes i gang og afsluttes på DR, da både afslutnings- og åbningsceremonierne, vises på DR’s kanaler. Derudover kan man på DR’s kanaler se, når danskerne jagter medaljer i atletik, håndbold samt badminton.

På Discoverys kanaler kan man blandt andet følge Jakob Fuglsang, Pernille Blume og de andre danske medaljekandidater jagte succes i cykling på både bane og landevej samt i roning og svømning.

Om aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Vädret Stockholm

Vädret Karlstad

Arkiv

Kategorier

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 18 andra följare

%d bloggare gillar detta: