du läser...
Pr - TLC

Höjdpunkter i maj på TLC

tlcGlamourmodellen, bodybuildern och tv-profilen Jodie Marsh är tillbaka med en ny dokumentärserie i sex delar på TLC i maj. Jodie tittar närmare på plastikkirurgi, mail order brides, oskulder, kvinnliga sexköpare, otrohet och legala droger. Missa inte heller nya matkampen Food fighters.

Tisdag 12 maj 22.00 Jodie Marsh On… Mail Order Brides: Jodie reser Ukraina för att själv uppleva den växande marknaden för “mail order brides” och träffar människor som sökt hjälp för att hitta en partner och säger att det fungerat, och andra som upplevt den mörka sidan av att flytta långt från familj och hemland.

Tisdag 19 maj 22.00 Jodie Marsh On… Virgins: Jodie granskar det västerländska samhällets syn på oskulden och dess värde. Hon utforskar avhållsamhet och celibat genom att prata med människor som tycker att sex bara hör till äktenskapet. Hon träffar även kvinnor som tvingats förbli oskulder hemma i Storbritannien och dessutom reser hon utomlands för att titta närmare på trafficking och jungfruhandel.

Tisdag 26 maj 22.00 Jodie Marsh On… Women Who Pay For Sex: Jodie träffar manliga eskorter, gigolos och kvinnorna som struntar i dejting och förhållanden trots de sociala konventionerna. Nu undrar Jodie om hon själv skulle kunna betala för sex och om ”the boyfriend experience” liknar att ha en pojkvän?

Tisdag 2 juni 22.00 Jodie Marsh On… Lying Cheating Men: Jodie undersöker tesen att män är otrogna och ljuger mer än kvinnor och träffar patologiska lögnare, manipulerande solochvårare och tvångsmässigt otrogna män. Dessutom träffar hon kvinnor som drabbats – liksom hon själv – för att undersöka om det finns något som kan avslöja en lögnare.

Tisdag 9 juni 22.00 Jodie Marsh On… Drugs: Både legala och illegala droger skräddarsys idag på löpande band för vinningens skull. De lagliga drogerna skapas i en sådan takt att lagstiftningen inte hinner förbjuda dem och ett växande globalt problem. Jodie har alltid tagit avstånd från droger och funderar över varför man väljer att använda droger. Jodie träffar brukare, kemister och säljare för att prata om lagligt rus.

Premiär för Food fighters

Premiär för Food fighters 11 maj 21.00

Bordet är dukat för en matfajt som heter duga. Programledaren Adam Richman ger amatörkockar chansen att pröva sina kunskaper mot professionella kockar. Hemmakocken tar med sitt bästa recept, väl beprövat och populärt i den egna kretsen, för att utmana fem erfarna kockarna på en duell. För varje vinst över en professionell kock höjs amatörens prissumma och ljudnivån på hurraropen från publiken.

Annonser

About aom99

radio tv/satellitnyheter

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vädret Karlstad

Vädret Stockholm

Kategorier

Arkiv

Annonser
%d bloggare gillar detta: